• Слайд 1
 
interatletika.com




Положення про проведення відкритого Всеукраїнського турніру «IRON MAN-ENERGY CUP» з фітнес бікіні, та менс-фізiк, присвяченого дню Нафтохіміка.

Положення про проведення відкритого Всеукраїнського турніру «IRON MAN-ENERGY CUP» з фітнес бікіні, та менс-фізiк, присвяченого дню Нафтохіміка.

«ПОГОДЖЕНО»

Президент Полтавської обласної федерації
бодібілдингу та фітнесу
Гордієнко О.C. «__»_________2017 р.

«ЗАТВЕРДЖЕНО»

Директор ГОСК «Нафтохімік»

Гордієнко О.С.«__»________2017р.

ПОЛОЖЕННЯ
про проведення відкритого Всеукраїнського турніру «IRON MAN-ENERGY CUP»
з фітнес бікіні, та менс-фізiк, присвяченого дню Нафтохіміка.

1. Мета та завдання.

Змагання проводяться з метою:

  • виявлення найсильнiших спортсменiв Полтавської області у всiх категоріях;
  • виявлення перспективного резерву до складу збірних команд області для участі у чемпіонаті України;
  • підвищення рівня майстерності спортсменів та подальшого розвитку виду спорту та його популяризація в державі.

2. Термін і місце проведення змагань.

Змагання проводяться 9 вересня 2017 року у м. Кременчук на стадіоні СК «Нафтохімік» за адресою: Кременчук, пр-т Лесі Українки33-а.

3. Керівництво проведення змагань.

Загальне керівництво та контроль за проведенням і підготовкою місця змагань здійснюється Полтавською обласною федерацією бодібілдингу та фітнесу, та СК «Нафтохімік». Безпосереднє керівництво змаганнями доручається головній суддівській колегії.

Головний суддя змагань – суддя міжнародної категорії Гордієнко О.С.

Головний секретар змагань суддя 1 категорії Болтишева К.В.

Виконавчий директор змагань Прохоров О.Д.

Відповідальність та контроль за участю спортсменів у змаганнях покладається на представника спортсмена (команди).

4.Учасники змагань.

До участі в змаганнях допускаються спортсмени всіх областей України, виключно за попередніми заявками від Президентів обласних федерацій. До змагань допускаються команди (учасники), які підтвердили в установлений термін свою участь (попередні заявки до 27.08.2017 року).

Спортсмени, що не включені до заявки від обласних федерацій, до змагань не допускаються. Спортсмени, у яких одяг для виступу та зовнішній вигляд, не відповідає офіційним правилам Національної Федерації Бодібілдингу України, до змагань не допускаються. Спортсмени повинні бути загримеровані будь-яким тоном для шкіри (гримом), який не лишає плям. Незагримерованні, спортсмени або загримеровані частково, до участі в змаганнях не допускаються. У номінації бікіні платформа взуття повинна бути не вище 1 см, каблук без обмежень.

Категорії:

  • менс-фізiк-чоловіки абсолютна категорія
  • фітнес-бікіні абсолютна категорія

5. Програма.

16-00- реєстрація учасників першої, та другої частини;
17-15– початок першої частини змагань;
18-30 – нагородження

6. Порядок, умови проведення змагань

Змагання особисті. Склад команд необмежений. Змагання проводяться за офіційними правилами Національної Федерації Бодібілдингу України та Міжнародними правилами бодібілдингу IFBB.

7. Безпека та підготовка місць проведення змагань

У відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 12.1998 року №2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів"підготовка спортивних споруд покладається на їх власників. Власник спортивної споруди не менш, ніж за 4 години до початку змагань зобов'язаний подати до робочої комісії Акт про готовність до проведення змагань. Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стало причиною виникнення надзвичайних обставин під час змагань, тягне за собою відповідальність. Особисту відповідальність за життя та здоров’я учасників несуть представники команд.

8. Медичне забезпечення змагань

У відповідності до «Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів», що затверджено наказом Міністерства Охорони здоров’я України від 27.10.2008 №614, медичне забезпечення спортивно-масових заходів здійснюється Українським центром спортивної медицини, обласними та міськими диспансерами, центрами, незалежно від їх відомчого підпорядкування, відділеннями спортивної медицини лікувально-профілактичних закладів загальної мережі. Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Присутність лікаря із спортивної медицини обов’язкова на змаганнях всіх рівнів. Лікар змагань входить до складу суддівської колегії на правах заступника головного судді. Всі його рішенняв межах компетентності обов’язкові для учасників, суддів, організаторів змагань.Лікар представляє в організаційний комітет або суддівську колегію план медичного забезпечення змагань та звіт з їх закінчення.

9. Витрати

Витрати по проведенню та організації змагань здійснюються за рахунок, СК«Нафтохімік», компанією Iron Man, та Федерації бодібілдингу та фітнесу Полтавської області. Витрати на проїзд, харчування команд здійснюється за рахунок відряджаючих організацій.

10. Нагородження

Переможці визначаються в абсолютній категорії по сумі балів, здобутих в обов'язковій та довільній програмах. Спортсмени, що посіли 1місце-кубком медаллю дипломом та грошовою премією 5000грн, 2 місце медаль, диплом та грошова премія 3500грн, 3 місце медаль ,диплом та грошова премія-2500 грн, 4-6 місце дипломи та подарунками від компанії Iron Man

11. Порядок і термін подання заявок.

Поіменні заявки встановленого зразку (за підписом Президента обласної федерації та завірені лікарем) та документи, (паспорти або інші документи, що підтверджують особистість учасника), анкета спортсмена та диск у форматі CD або флешка тільки з одним треком (для категорій, де є довільна програма) подаються у мандатну комісію змагань в день приїзду в час реєстрації згідно програми змагань. Попередні заявки про участь необхідно надіслати не пізніше 27.08.2017 за електронною адресою: Gordey74@mail.ru Телефон для довідок:(067)951-76-86 Гордієнко Олександр Станіславович;

(098)559-12-41 Болтишева Катерина Василівна

(098)841-86-98 Прохоров Олексій Дмитрович

Положення є офіційним викликом на змагання