• Слайд 1
 
interatletika.com




Положення про проведення відкритого чемпіонату Житомирської області з бодібілдингу, менс фізик, та бікіні «Кубок Полісся – 2017»

Положення про проведення відкритого чемпіонату Житомирської області з бодібілдингу, менс фізик, та бікіні «Кубок Полісся – 2017»

ЗАТВЕРДЖУЮ:

Директор департаменту
сім´ї, молоді та спорту
Житомирської облдержадміністрації

_________________ С.М.Гресь

ЗАТВЕРДЖУЮ:

Президент Житомирської
федерації бодібілдингу та фітнесу


_______________В.О.Шумінський

Положення

про проведення відкритого чемпіонату Житомирської області з бодібілдингу, менс фізик, та бікіні « Кубок Полісся – 2017».

1. Мета проведення змагань

Змагання з бодібілдингу проводяться з метою:

1.1. Подальшого розвитку бодібілдингу в області.

1.2. Визначення рівня підготовки та здійснення відбору кращих спортсменів області до складу збірної команди області для участі в офіційних всеукраїнських змаганнях з бодібілдингу відповідно до календарного плану Федерації бодібілдингу України.

1.3. Популяризація бодібілдингу та залучення молоді до систематичних занять спортом.

2. Час і місце проведення змагань

2.1. Змагання будуть проходити 15.04.2017 року;

2.2. Місце проведення – місто Житомир, Житомирський обласний телецентр (вул.Театральна, буд.7).

2.3. Реєстрація та важування учасників о 11-00 - 13-00;

2.4. Початок змагань о 14-00.

3. Керівництво проведення змагань

3.1 Керівництво організацією змагань здійснюється Житомирською федерацією бодібілдингу та фітнесу (далі - Федерація). Безпосереднє проведення змагань покладається на Головну суддівську колегію, затверджену Федерацією.

4. Учасники змагань

4.1 До участі у змаганнях допускаються збірні команди районів, міст, спортивних клубів і спортсмени, які є членами Федерації, що мають необхідний рівень фізичної підготовки та дозвіл лікаря. Спортсмени, що не матимуть в заявці позначки лікаря про допуск до змагань, до участі у змаганнях не допускаються.

4.2. Програма змагань:

  • чоловіки змгаються у вагових категоріях: - 85 кг; 85+ кг.;
  • менс фізик: абсолютна категорія;
  • жінки бікіні: -163см; +163см.

4.3. Всі спортсмени повинні бути загримовані будь-яким тоном для шкіри (гримом), який не лишає плям.

4.4. Спортсмени, у яких одяг для виступу та зовнішній вигляд не відповідає правилам змагань, до змагань не допускатимуться.

4.5. Спортсмен може виступати тільки в одній категорії.

4.6 У категорії бікіні висота платформи в найширшому місці не повинна перевищувати 1 см., висота каблука - без обмежень.

4.7.Допуск до участі у змаганнях без обмежень за кваліфікацією;

5. Умови проведення змагань

5.1. Змагання проводяться за правилами Національної федерації бодібілдингу України та Міжнародними правилами бодібілдингу IFBB.

6.Нагородження

6.1. Спортсмени, які посіли 1-3 місця у своїх вагових категоріях, нагороджуються грамотами, медалями та призами від спонсорів. Спортсмени, які посіли 4-6 місця у своїх вагових категоріях, нагороджуються дипломами.

7. Фінансування

7.1. Житомирська Федерація бодібілдингу та фітнесу несе витрати по нагородженню переможців та призерів змагань грамотами та медалями, цінними подарунками, оплаті харчування суддівської колегії, медобслуговуванню, придбанню канцтоварів, телефонні розмови, оренду приміщення.

7.2. Витрати на відрядження учасників та тренерів-представників змагань (проживання, харчування та проїзд) за рахунок організацій, що відряджають.

7.3. Стартовий внесок участі в змаганнях 100грн. з спортсмена.

8. Підготовка спортивних споруд.

8.1 У відповідності до Постанови Кабінету міністрів України від 18 грудня 1998 року №2025 "Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально-від ведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів":
- підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;
- контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки при проведенні змагань здійснює робоча комісія, яка утворена відповідними обласним та міста Київа державними адміністраціями.

8.2. Власник спортивної споруди не менш, ніж за 4 години до початку змагань зобов'язаний подати до робочої комісії акт про її готовність до проведення змагань.

8.3. Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність.

9. Заявка

9.1. Попередні заявки на участь подаються за телефоном 093-150-02-53 або на електронну адресу shuminskiy@i.ua до 12.04.2017 року.

9.2.Іменні заявки, записи з музикою у форматі СD(для категорій, де є довільна программа) та особисті анкети спортсменів надаються до головної суддівської колегії в день змагань.

9.3.Кожен спортсмен повинен мати при собі паспорт (або свідоцтво про народження), ідентифікаційний код та членський квиток обласної федерації!

Дане Положення є офіційним викликом на змагання.