• Слайд 1
 
interatletika.com




Євген Колесник: «Представляти свою країну на міжнародній сцені - це мета і мрія кожного спортсмена»

Як це бути частиною збірної України і які емоції дарує участь в такому великому турнірі, як чемпіонат Європи з бодібілдингу та фітнесу, розповів пресслужбі ФББУ бронзовий призер єврочемпіонату-2021 менс фізик до 179 см Євген Колесник з Луганської області.

Євген Колесник, бронзовий призер Чемпіонату Європи 2021 року в менс фізик:

«Підготовка до весняного сезону 2021 року вийшла найкоротшою з усіх, які у мене були - всього два місяці, Але саме цей сезон став для мене найуспішнішим. Мені вдалося завоювати чотири медалі на різних турнірах: 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову.

 Коли я дізнався, що за підсумками Кубка України потрапив до збірної України і полечу в Іспанію на Чемпіонат Європи, неймовірно зрадів цьому. Адже представляти свою країну на міжнародній сцені - це мета і мрія кожного спортсмена. Але я навіть не міг уявити, скільки яскравих емоцій отримаю від цієї поїздки. Адже коли ти виступаєш вдома в Україні, кожен сам за себе. Але коли ти їдеш в складі національної збірної, ти стаєш частиною одного цілісного і злагодженого організму, де всі підтримують, допомагають і переживають один за одного.

         На турнірі в Санта-Сусанні були спортсмени з 38 країн і, відповідно, дуже висока конкуренція. Але, не дивлячись на це, наша збірна виграла командну першість! Я дуже радий і дуже гордий, що я є частинкою найсильнішої команди Європи! Безумовно, бронза на Чемпіонаті Європи - мій найкращий результат, але я вірю в те, що за допомогою свого тренера Талавери Віталія Сергійовича у мене буде ще багато золотих міжнародних стартів».

 1