• Слайд 1
 
interatletika.com




Георгій Барсуков: «У моїх планах показати, що таке справжній бодібілдинг»

Сьогодні пресслужбі ФББУ розповів свою історію успіху, про знайомство з тренером і про спортивні цілі срібний призер Чемпіонату Європи з бодібілдингу 2021 року Георгій Барсуков з міста Лубни Полтавської області.

Георгій Барсуков, віцечемпіон Європи з бодібілдингу 2021 року:

«Наша з тренером історія почалася ще навесні 2019 року. Тоді я прийшов до тренера Сергія Хутренкова за порадою і з наміром виступати на змаганнях, але не знав в якій категорії. Сергій впевнено сказав: «Ніякого менс фізик. Ти себе бачив? Бодібілдинг!».

 З Сергієм Хутренковим у нас повне розуміння і чітко вибудувана робота. Результати говорять самі за себе. Вже восени 2019 року на дебютному для себе Чемпіонаті України, що проходив у Києві, я здобув перемогу в бодібілдингу до 85 кг.

 Виступити на Чемпіонаті Європи ми планували ще навесні 2020 року, але постійне перенесення змагань через карантин внесло свої корективи.

 Осінь 2020 року принесла мені срібло на Чемпіонаті України в Черкасах. Там була непікова форма.

 Взяти участь в Чемпіонаті світу-2020 не вийшло через неготовність моїх документів.

 

 Підготовка до весняного сезону 2021 року далася мені найважче. Не обійшлося без травми, яка не дозволяла повноцінно тренуватися. Я дуже сильно травмував поперек. Перший тиждень після травми я практично не міг ходити. Були повністю затерплими стопа і гомілка, а також жахливі болі, які супроводжували мене всю підготовку. Звичайна ходьба для мене була випробуванням. Я мовчу про тренування. Але ми не здалися!

 Результатом весняного сезону стали золота медаль на Кубку України в категорії бодібілдинг до 90 кг і дебютна поїздка на міжнародний старт у Санта-Сусанну, де я став віцечемпіоном Європи в категорії бодібілдинг до 85 кг.

Велика яскрава сцена, купа спортсменів і однодумців навколо, підтримка товаришів по команді і близьких людей – це ж круто! Вважаю, що показав гідний результат. Форма, яку я продемонстрував на іспанській сцені - це була найкраща форма, незважаючи на всі складнощі.

Багато хто став забувати, що таке справжній бодібілдинг. У моїх планах вам це показати».

1