• Слайд 1
 
interatletika.com




Борислава Храпач: «Стати абсолютною переможницею Кубка Києва – велика честь і відповідальність для мене»

Однією з головних сенсацій Відкритого Кубка Києва з бодібілдингу, який відбувся 10 квітня, стала абсолютна перемога Борислави Храпач в наймасовішій жіночій дисципліні – фітнес-бікіні. 20-річна полтавка вперше брала участь у змаганнях і змогла здобути подвійний успіх на київській сцені, виборовши по черзі впевнені перемоги в ростовій категорії до 172 см і «абсолютці».
Пресслужба ФББУ привітала з тріумфом спортсменку і задала свої запитання Бориславі Храпач.

ФББУ: - Бориславо, Відкритий Кубок Києва – це один з найпрестижніших і найпопулярніших турнірів з бодібілдингу в Україні. Перемогти дебютантці змагань в категорії популярної дисципліни – це вже успіх, а додати до вище названого абсолютну перемогу – тріумф, який не може пройти повз увагу спеціалістів і шанувальників виду спорту. Дуже хочеться побільше про Вас дізнатись.

Борислава Храпач: - Мене звати Борислава Храпач, 20 років, представляю Полтавську область і місто Полтава. Працюю персональним тренером з фітнесу та викладачем хореографії протягом 3-х років. Я обожнюю свою роботу. Саме учні надихають мене, наповнюють енергією та є найбільшою мотивацією удосконалюватися з кожним днем.

ФББУ: - Як Ви прийшли у «залізний» спорт?

Борислава Храпач: - Прийшла у «залізний» спорт у віці 15-ти років, через елементарне бажання виглядати краще. Одразу прийняла рішення, що буду займатися з персональним тренером, для досягнення скоріших результатів та безпеки. З цього ж моменту почала старанно та дисципліновано працювати. З кожним новим тренуванням я все більше закохувалась у бодібілдинг. Моє тіло змінювалось, робочі ваги росли і я отримувала величезне задоволення від процесу.

Абсолютно впевнена, що саме щира любов до того, чим я займаюся, здатна вести мене до успіху.

ФББУ: - На минулому уік-енді ви дебютували на змагальній сцені. Які враження Вам подарував прем’єрний виступ та хто став Вашим провідником до абсолютного успіху на Відкритому Кубку Києва?

Борислава Храпач: - 10 квітня пройшли перші змагання у моєму житті – Відкритий Кубок Києва, де я здобула титул абсолютної чемпіонки серед жінок у фітнес-бікіні. Безмежно дякую моєму тренеру Ірині Піменовій та головному тренеру жіночої збірної Києва Олександрі Суманєєвій!

Дебютувати було неймовірно хвилююче і, в першу чергу, я прагнула гідно показати результати своєї праці та роботи моїх наставників. Конкуренція серед спортсменів була дуже сильною і в момент нагорождення, коли я почула своє ім’я, відчула ейфорію і незмірну подяку.

ФББУ: - Бориславо, що для Вас означає здобутий титул абсолютною переможниці Відкритого Кубка Києва і коли ми Вас знову побачимо на змагальній сцені?

Борислава Храпач:
- Отримати цей титул – велика честь та відповідальність для мене. Найголовніша мета – нести його достойно і наполегливо йти до нових вершин. У моїх планах взяти участь 17 квітня у Відкритому Кубку Полтавської області (м. Кременчук) та 24-25 квітня у Кубку України (м. Харків). Тож, до зустрічі!

1