• Слайд 1
 
interatletika.com




Руслан Подопригора: «Тренер вивів мою форму на новий рівень»

Абсолютним переможцем змагань в чоловічому фізик 10 квітня на одному з найпрестижніших і масових всеукраїнських турнірів з бодібілдингу- Відкритому Кубку Києва став майстер спорту України Руслан Подопригора.

Пресслужба ФББУ зв'язалася зі спортсменом з Миколаєва і попросила прокоментувати свій виступ на київській сцені, розповісти про співавтора свого успіху і поділитися подальшими планами.

Руслан Подопригора:

«Була дуже легка підготовка до турніру, що навіть не помітив як настав день Х. Все завдяки моєму наставнику Василевському Вадиму, який вивів мою форму на новий рівень і зробив це максимально комфортно для мене.

Це мої перші змагання під керівництвом Вадима. Були чітко виконані вказівки тренера, що призвело нас до відмінного результату. Ми подивилися форму, згадали, що таке сцена, врахували помилки і будемо рухатися далі.

Дуже радий титулу абсолютного переможця Кубка Києва-2021. Отримав величезну мотивацію рухатися далі.

Порадувала кількість учасників в моїй категорії на турнірі. З огляду на нинішню ситуацію з карантином, було несподівано побачити на сцені 16 чоловік в своїй категорії ростовій категорії (до 176 см).

Плани на майбутнє не буду розкривати. Спостерігайте».

1