• Слайд 1
 
interatletika.com




ПІДСУМКИ ТРЕТЬОГО ТУРУ «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ»

Сьогодні ми підвели підсумки третього туру «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ», яка проводиться серед підписників акаунта Національної федерації бодібілдингу України в соціальній мережі «Інстаграм». З 23 лютого по 1 березня наші підписники відповідали на запитання віцечемпіонки світу з фітнес-бікіні серед жінок 2020 року, віцечемпіонки Європи з фітнес-бікіні серед жінок 2019 року, чемпіонки світу з фітнес-бікіні серед юніорок 2020 року, бронзової призерки Чемпіонату Європи серед юніорок з фітнес-бікіні 2019 року, переможниці та призерки численних міжнародних турнірів IFBB Олександри Суманєєвої і звучало воно так:
«Скільки перемог я здобула на міжнародних та всеукраїнських змаганнях з фітнес-бікіні?».
Правильна відповідь: Одинадцять.

Вірну відповідь на запитання Олександри змогли дати 11 учасників конкурсу.
Переможець третього туру 2 березня за традицією визначився за жеребом за допомогою сервісу random.org.

Володарем призу за перемогу - продукту компанії MST NUTRITION – @mst_nutrition_ua – «VITAMIN C 1000mg + ZINK CHELATE», став наш підписник @vpanamarchuk Володимир Панамарчук з міста Енергодар.

Відзначимо, що для Володимира Панамарчука це вже друга перемога у «ВІКТОРИНІ ЧЕМПІОНІВ». Перша датована березнем 2020 року.

Вітаємо переможця третього туру «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» та просимо написати свої дані для відправки приза в директ акаунта ФББУ @fbbuofficial !

1
2