• Слайд 1
 
interatletika.com




Володимир Бирук: «Я живу бодібілдингом!»

Титулований український професійний бодібілдер Володимир Бирук регулярно радує своїх підписників в соціальних мережах новими тренувальними відео і фото актуальної форми. Атлет в прекрасній формі, але не виходив на змагальну сцену з кінця 2019-го року. Пресслужба ФББУ попросила Володимира Бирука дати відповіді на запитання, що стосуються причин пропуску сезону 2020-гого року і перспектив повернення в змагальний бодібілдинг.

Володимир Бирук, майстер спорту України міжнародного класу з бодібілдингу, віцечемпіон світу з бодібілдингу серед професіоналів Elite Pro 2019-го року, переможець професійних турнірів з бодібілдингу «IFBB Elite Pro Madrid-2019» та «IFBB Nafplio Elite Pro Show-2019», абсолютний чемпіон Європи та віцечемпіон світу 2017-го року з бодібілдингу серед аматорів:

«У 2020-му році я не виступав через пандемію, хоча до початку карантину планував активно провести осінній сезон змагань.

Список турнірів Elite Pro, на яких буду виступати в цьому році, і точну дату повернення на сцену на даний момент я озвучити не можу, адже зосереджений на рішенні деяких питань не пов'язаних з бодібілдингом. Але я абсолютно перебуваю в режимі, тренуюся, харчуюся, покращую кондиції - живу бодібілдингом. Тому, як тільки вирішу всі питання, відразу ж виступлю! »

 

Віримо, що Володимир Бирук не раз ще порадує шанувальників своїми перемогами на найвищому рівні і напише не одну сторінку славної історії українського та світового бодібілдингу.

18