• Слайд 1
 
interatletika.com




Другий тур «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ». Запитання від Марії Бурлаки

Сьогодні розпочинаємо другий тур «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» у 2021-му році, запитання у якому задає чемпіонка світу та Європи 2020-го року, переможниця міжнародного турніру «Арнольд Класик Європа» 2020-го року у фітнес-бікіні Марія Бурлака і звучить воно так:
«Яку має назву тренажерний зал у м. Черкаси, в якому я розпочала свої тренування?».
Варіанти відповідей: 1) «Спарта»; 2) «Матрикс» 3) «Тренажерочка» 4) «Спорт Лайф»
Увага! Вікторина проходить серед підписників акаунта ФББУ у Інстаграм! https://www.instagram.com/p/CLGnQtIndaL/
Приз за перемогу в другому турі надала компанія MST - @mst_nutrition_ua – «Collagen Peptides + Biotin Verisol». Пептиди колагену верісол з вітаміном С і біотином від компанії MST Нутришн - одна з небагатьох клінічно обгрунтованих формул рідкого колагену, всі дії якої були доведені щодо сприятливої дії на шкіру, нігті і волосся.
Умови «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» досить прості і нашим підписникам буде не складно їх виконати.
Умови:
* Необхідно бути підписником акаунта федерації в соціальній мережі «Інстаграм» - @fbbuofficial та акаунта компанії MST NUTRITION - @mst_nutrition_ua ;
* Поставити «лайк» на @fbbuofficial посту із запитанням другого туру «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ»
* Відповісти правильно на запитання з 10 по 16 лютого 2021 року, залишивши коментар під постом із запитанням другого туру «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» на @fbbuofficial .
Оргкомітет розіграє приз серед учасників, які виконали всі умови конкурсу, шляхом жеребкування за допомогою сервісу random.org 17 лютого 2021 року.
Успіхів!
#фббу #fbbu @burlakamaria

 

 

18