• Слайд 1
 
interatletika.com




 Тетяна Москаленко: «Планую в новому сезоні покращити свої позиції в світовому рейтингу»

Чим запам'ятався спортивний рік, що минув, про успіхи, мотивацію і звичайно ж плани на новий змагальний сезон пресслужбі ФББУ розповіла в інтерв'ю абсолютна чемпіонка України і віце-чемпіонка Європи 2020-го року в велнес фітнесі, сумчанка Тетяна Москаленко.

ФББУ: - Тетяно, чим запам'ятався спортивний рік, що минув?

Тетяна Москаленко: - Озираючись назад на спортивний 2020-й рік можу сказати, що для мене він виявився нелегким. Як і багато інших спортсменів, я була готова до весняних стартів, але, на жаль, вони не відбулися через карантин. Я відразу перемкнула свою увагу на осінній сезон і вірила, що він відбудеться.

Завдяки зусиллям ФББУ сезон таки відбувся. Я здійснила свою мрію і виборола абсолютну перемогу на чемпіонаті України в категорії велнес фітнесу.

ФББУ: - Напевно, особливі спогади залишила поїздка на Чемпіонат Європи в Санта-Сусанну?

Тетяна Москаленко: - Непростою була і поїздка на Чемпіонат Європи, з пригодами і перебуванням майже добу в аеропорту Барселони, але і тут ми впоралися. Друге місце на Чемпіонаті Європи я вважаю успіхом, але прагну до перемоги і тому я не зупиняюся.

ФББУ: - Ви виступаєте не перший рік, але ваші кращі результати на сцені показані саме в минулому сезоні. Можливо, щось змінили в підготовці до турнірів? 

Тетяна Москаленко: - Бодібілдинг (побудова тіла) - це моє хобі, а змагання - це точки контролю результату.

Мої підготовки є досить комфортними, це дозволяє мені готуватися до змагань 11-й сезон поспіль. Готуюся я завжди самостійно.

Кожен сезон трохи змінюю тактику тренувань, харчування, відпочинку. І, як показує результат, я на правильному шляху.

ФББУ: - Як мотивуєте себе тренуватися, готуватися до турнірів в цей непростий карантинний час?

Тетяна Москаленко: - Мотивацію черпаю з власних запасів. Коли згадую який шлях вже пройдений, який результат отриманий, які зміни в мені відбулися, стає просто шкода пустити все на вітер.

Також мене мотивують люди, яких мотивую я. Коли згадую, що з мене хтось бере приклад, мені стає соромно проявляти слабкість або лінь, і я йду далі.

ФББУ: - Спортивний світ пристосувався до жорстких карантинних рамок. З обмеженнями, але проходять турніри і чемпіонати, тому ми віримо в те, що змагальній весні в бодібілдингу бути. Які цілі ставите на новий сезон?

Тетяна Москаленко: - Я також впевнена, що змагальний сезон відбудеться. Моя підготовка триває, адже я маю мету - Чемпіонат Європи і, звичайно ж, перемогу на ньому.

Також я планую покращити свої позиції в світовому рейтингу спортсменів.

ФББУ: - Що побажаєте нашим читачам?

Тетяна Москаленко: - Хочу побажати всім завжди мати те, що надихає рухатися вперед, мати мрії, ставити цілі, а також сил і здоров'я. Це дуже важливо, особливо зараз, в складних умовах світової пандемії і карантину.

18