• Слайд 1
 
interatletika.com




Марія Маєвська: «Перший в житті змагальний сезон запам'ятається на все життя!»

Засяяла восени минулого року на міжнародному та національному рівнях нова зірка бодіфітнесу - Марія Маєвська. В активі киянки срібло Чемпіонату Європи, потрапляння в топ-5 на Чемпіонаті світу і бронза Чемпіонату України.

Пресслужба ФББУ попросила Марію проаналізувати виступи і результати на сцені в 2020-му році, розповісти про тренера і плани на майбутнє.

Марія Маєвська, віцечемпіонка Європи 2020-го року:

«Це був мій перший в житті змагальний сезон, який запам'ятається на все життя!

Після всіх пригод, що виникли на шляху на Чемпіонат Європи в Санта-Сусанну, срібна медаль на шиї - це вища нагорода! Звичайно, усвідомлення, що з першого старту я стала віцечемпіонкою Європи прийшло трохи пізніше. Відчуття були неймовірні, це стало мотивацією ще старанніше працювати далі.

Що стосується виступу на Чемпіонаті світу - це був уже третій, і завершальний старт в сезоні на якому я посіла п'яте місце. Може бути десь не дотягнула. Так, було складно. Так само не зовсім були зрозумілі критерії оцінювання категорії, але висновки зроблені. У наступному сезоні покажемо кращу форму.

Співавтор моїх успіхів - тренер Олександр Сіренко.

Олександр супроводжував мене "від" і "до" і продовжує це робити, за що йому безмежно вдячна. Спільними зусиллями ми покажемо в весняному сезоні 2021-го року вдосконалену мене.

А період локдауну для мене - можливість для прогресу. Тренування за планом, але тепер набагато більше часу на відпочинок і більш жорсткий контроль харчування».

18