• Слайд 1
 
interatletika.com




Вікторія Литвиненко: «Світ спорту затягує»

Столична фітнес-модель Вікторія Литвиненко в змагальному спорті провела один сезон, але вже має в активі бронзу Чемпіонату України у відкритій категорії (17.10.2020, м. Черкаси) та абсолютну перемогу на міжнародному турнірі «Арнольд Класик Європа» (13.12.2020, м. Санта-Сусанна, Іспанія). Про історію потрапляння в світ спорту і емоції, які принесли виступи на сцені Вікторія Литвиненко розповіла пресслужбі ФББУ.

 

Вікторія Литвиненко:

«Чудовий подарунок до нового року - це мій успішний дебют на міжнародній арені!

Але ж все почалося з того, що мій тренер Марина Петрук на початку цього року сказала мені: «Віка, мені набридло тебе тренувати без мети. Давай ти виступиш на чемпіонаті країни і спробуєш себе в ролі фіт-моделі?»

На що я твердо відповіла: «А давай!».

Перший Чемпіонат України та призове місце! Занурившись у світ спорту я відчула на собі всі захоплюючі емоції і зрозуміла, що це затягує. Під час виступу ти переживаєш неймовірні відчуття, знаходишся в чарівній атмосфері і вже складно від такого відмовитися.

Я вирішила довго не відтягувати і відразу ж готуватися до другого етапу свого спортивного шляху - участі в міжнародному турнірі.

«Арнольд Класик Європа» - завдання із зірочкою!

Я вдячна команді ФББУ за те, що надала можливість представляти Україну на міжнародній арені.

Складнощі, звичайно, були. Куди ж без них? Але ми з ними впоралися і нам є чим пишатися!

Я рада бути частиною команди ФББУ і завершувати цей рік красиво - з титулом абсолютної переможниці престижного турніру.

А що далі?, - запитаєте ви. А далі - більше і ще краще!

Це лише початок».

1