• Слайд 1
 
interatletika.com




Вікторія Лисенко: «Чемпіонат світу-2020 я запам'ятаю на все життя!»

Перший змагальний сезон Вікторії Лисенко в кар'єрі приніс фантастичні результати. Восени 2020-го року спортсменка з Дніпра стала чемпіонкою України і світу в фітнес-бікіні.

Вікторія розповіла пресслужбі ФББУ з яких випробувань складався шлях на спортивну вершину і чи побачимо ми її на сцені міжнародного турніру «Арнольд Класик Європа-2020».

Вікторія Лисенко, чемпіонка світу 2020 року в категорії фітнес-бікіні до 169 см:

«Тріумф або крізь терни до зірок. Чемпіонат світу-2020 я запам'ятаю на все життя!

 Восени 2020-го року я провела свій перший в житті змагальний сезон. Виступати на міжнародних змаганнях не планувала і навіть не мріяла. Все відбувалося дуже спонтанно, але не випадково.

Настрій був «бачу мету, не бачу перешкод».

Після перемоги на Чемпіонаті України в Черкасах, тренер прийняв остаточне рішення - летимо на Чемпіонат світу. З якими складнощами доведеться зіткнутися ми не могли передбачити, але були готові до всього, з огляду на те, що спочатку я готувалася виступати навесні-2020 року, але, у зв'язку з карантином, всі змагання скасували.

Мій тренер Руслан Баштанник був завжди поруч, не допускав сумнівів. Його підтримка і віра надавали мені сили і надію в моменти, коли сподіватися вже не було на що. Я навіть примудрилася втратити паспорт в літаку ...

Два тижні до турніру, підготовка до нього і сама поїздка - як страшний сон. Захочеш - не придумаєш, розкажеш - не повірять.

Хтось явно не хотів, щоб збірна України дісталася на цей Чемпіонат світу, але, завдяки функціонерам і тренерам ФББУ, нам все-таки вдалося повним складом долетіти до Барселони. Терпіння і труд були винагороджені - Україна - перша в командному заліку.

Бути частиною сім'ї ФББУ - велика честь і гордість.

На даний момент я в режимі, продовжуємо підготовку. Вирішили вичавити з цього сезону і форми максимум, тому вже зовсім скоро побачите мене на сцені турніру «Арнольд Класик Європа». Побажайте мені удачі!»

1