• Слайд 1
 
interatletika.com




Іванна Кадирова: «Іди і забери своє» - це тепер моя улюблена фраза!»

В один сезон стати чемпіонкою світу та Європи у фітнес-бікіні змогла киянка Іванна Кадирова. Під керівництвом Михайла Кислякова Іванна восени почергово у іспанській Санта-Сусанні виборола головні спортивні трофеї: 20 вересня - «золото» Чемпіонату Європи, 8 листопада – «золото» Чемпіонату світу.  З яких слів тренера розпочався шлях на спортивний Олімп цього сезону та які емоції подарував змагальний сезон Іванна Кадирова розповіла пресслужбі ФББУ.

Іванна Кадирова:
«А давай спробуємо виступити в цьому сезоні?» - фраза мого тренера Михайла Кислякова з якої і почалася моя підготовка до осіннього сезону-2020.

Вся підготовка була насиченою, нелегкою і дуже цікавою, адже за короткий термін потрібно було підготувати мене за формою, образом та позінгом якнайкраще.

Перший старт сезону і відразу Чемпіонат Європи. Я вперше брала участь у змаганнях такого масштабу та такого високого рівня. І відразу виграла «золото»! Перемога подарувала неймовірні емоції та бажання рухатися вперед. Далі Чемпіонат України у Черкасах та моє срібло у категорії.

І знову колосальний досвід.

Зібравшись думками та силами вирушили на Чемпіонат світу. Звичайно, переживань було достатньо. Знову змагання і вже серед найкращих спортсменок світу. Категорія була дуже сильною, конкуренція була серйозною, але підтримка людей, які були поряд, правильний підхід та настанова від тренера зробили мене тепер чемпіонкою світу.

«Іди і забери своє» - це тепер моя улюблена фраза!»

1