• Слайд 1
 
interatletika.com




Антон Папежук: «Під час Чемпіонату світу відчував неймовірну підтримку команди!»

Збірна України тріумфально виступила на Чемпіонаті світу з бодібілдингу та фітнесу, який проходив з 5 по 8 листопада у Іспанії, здобувши у змаганнях жінок і чоловіків 27 нагород, 18 з яких найвищого гатунку. Одним з героїв світового чемпіонату став волинянин Антон Папежук, який переміг у відкритій категорії максуляр фізик серед чоловіків. Пресслужба ФББУ звернулась до чемпіона світу за коментарями про виступ  в Іспанії і ті емоції, які він подарував.

Антон Папежук:
«Атмосфера під час Чемпіонату світу була, як завжди, на висоті.  Величезна кількість однодумців разом в одному місці. Що може бути краще?

 Сам турнір пройшов швидко, без затримок, професійно, як і годиться.  Через ситуацію з карантином, деякі країни не змогли приїхати в Іспанію на змагання. Зокрема пропустили чемпіонат представники східних країн, але, незважаючи на це, конкуренція була сильною.  В цілому, мені сподобалося.

Під час Чемпіонату світу відчував неймовірну підтримку збірної команди України. Велика подяка усім членам кращої збірної світу!

 Це був вже мій третій «світ» поспіль, і тільки в цей раз мені вдалося вибороти титул чемпіона світу.  Я дуже радий, що мені вдалося потрапити на цей турнір, не дивлячись на всі труднощі, які були на нашому шляху.  Кілька разів скасовували придбані квитки, не було де тренуватися деякий час, тому що закрили всі спортзали. Готувався до змагань в найкоротші терміни.

 Далі хотілося б виступити на сцені «Арнольд Класик Європа-2020», якщо все буде добре і дадуть можливість туди дістатися».

1