• Слайд 1
 
interatletika.com




Інформаційне повідомлення щодо ситуації з членами збірної України з бодібілдингу в аеропорту міста Амстердам

Національна федерація бодібілдингу України інформує, що 4 листопада 2020 року у аеропорту Схіпхол міста Амстердам (Нідерланди), на вимогу авіперевізника-авікомпанії KLM, був перенесений виліт на 5 листопада 2020 року до м. Барселона (Іспанія) 53 членів делегації збірної команди України, які прямували на Чемпіонат світу з бодбілідингу та фітнесу (м. Санта-Сусанна, Іспанія).

Вищевказана ситуація склалася через неналежне виконання особою, що супроводжувала одного з спортсменів та не є членом делегації, безпекових вимог у сфері авіаперевезень, які запроваджені через стрімке розповсюдження коронавірусу Covіd-19.

Завдячуючи взаємодії Міністерства молоді та спорту України та Посольства України в Нідерландах, було організовано 5 листопада 2020 року трансфер членів української спортивної делегації до місця проведення спортивного заходу. 

На даний час всі члени збірної команди України з бодібілдингу дісталися до іспанського міста Санта-Сусанна, успішно пройшли процедуру реєстрації учасників Чемпіонату світу та з 6 по 8 листопада братимуть участь у змаганнях.

1