• Слайд 1
 
interatletika.com




Маргарита Дорошенко: «Я доведу всім, що я сильна!»

Отримавши шанс реалізувати себе на міжнародній сцені восени 2020 року, спортсменка з Донецької області Маргарита Дорошенко не втомлюється результатами радувати шанувальників українського фітнесу. Маргарита у вересні в іспанській Санта-Сусанні стала чемпіонкою Європи серед юніорок та віцечемпіонкою континенту серед жінок. 24 жовтня спортсменка завоювала титул чемпіонки світу з фітнесу серед юніорок в румунському місті Клуж-Напока. Пресслужба ФББУ попросила Маргариту в інтерв'ю розповісти про те, як пройшла підготовка до юніорського «світу», безпосередньо про змагання і, звичайно, про плани на майбутнє.

ФББУ: - Маргарито, як пройшла твоя підготовка до відповідальних змагань?

Маргарита Дорошенко: - Готуючись до Чемпіонату світу серед юніорів я без перерви відпрацьовувала свою довільну програму, щоб виконання довести до автоматизму. З тренажерного залу не вилазила, тренуючись і тренуючи спортсменів в столичному фітнес-клубі «Forward». Підвести тренера мені не хотілося і я намагалася вивести форму на самий пік до чемпіонату. Але є одне але - деякими деталями своєї форми я не задоволена і обов'язково це виправлю до дорослого Чемпіонату світу.

ФББУ: - Розкажи про те, як пройшли змагання в Румунії. Що запам'яталося?

Маргарита Дорошенко: - Чемпіонат світу з бодібілдингу та фітнесу серед юніорів пройшов в місті Клуж-Напока. Ми потрапили в місто без єдиного кафе і з одним магазином.

Реєстрацію учасників чемпіонату збірна України пройшла оперативно. В день змагань на місці проведення змагань було дуже холодно.

Спортсмен розминався і відразу ж остигав і замерзав. Хотілося, щоб і освітлення було яскравіше на чемпіонаті в Румунії, щоб краще виглядала форма.

Запам'яталася прекрасна атмосфера всередині збірної України. У нас найкраща команда! Дякую нашій команді за злагоджену роботу і взаємодопомогу!

ФББУ: - Які емоції подарували тобі результати виступу на румунській сцені?

Маргарита Дорошенко: - Результатом виступу я задоволена дуже. Я на юніорському чемпіонаті світу ніколи не виступала. Перемагати завжди приємно. Плюс до вищесказаного - до 2020 року у мене була трирічна перерва у виступах, а цей сезон-повернення видався найрезультативнішим у моїй кар'єрі.

ФББУ: - Хто розділяє з тобою успіх?

Маргарита Дорошенко: - Мені випала велика честь тренуватися під керівництвом талановитого тренера Віталія Сергійовича Талавери. Спасибі йому велике за старання і терпіння! Без нього я б не стала чемпіонкою світу. Дуже вдячна за підтримку члену тренерського комітету ФББУ Оксані Оробець.

ФББУ: - Що далі? Які вершини будеш підкорювати і до чого прагнути?

Маргарита Дорошенко: - Я впевнена, що з поверненням в спорт я доведу всім, що я не слабка, а сильна! Стати чемпіоном - це тільки початок!

Я буду робити все можливе, щоб мною пишалися як спортсменом і людиною!

Мої подальші змагальні плани: дорослий Чемпіонат світу з бодібідінгу і фітнесу та міжнародний турнір «Арнольд Класік Європа». Всі думки і дії зараз спрямовані на підготовку до названих змагань.

1