• Слайд 1
 
interatletika.com




Дмитро Ключник: «На Чемпіонаті Європи отримав масу нових знань, досвіду і емоцій»

Запорізький атлет Дмитро Ключник вписав своє ім’я в історію європейського бодібілдингу здобувши перемогу на Чемпіонаті Європи-2020 у відкритій ростовій категорії маскуляр менс фізик.
Пресслужба ФББУ розпитала про вересневий міжнародний тріумф Дмитра Ключника.

 

Дмитро Ключник, чемпіон Європи у маскуляр менс фізик:

«Дуже радий, що все ж поїхав на Чемпіонат Європи. У збірної України вийшло увірватися в Іспанію і завоювати свої титули.

Атмосфера на чемпіонаті в Санта-Сусанні реально поміняла мої уявлення про міжнародні змагання IFBB. Якби я знав, що буде так круто і атмосферно, то вже давно б зробив цей крок. Отримав масу нових знань, досвіду та емоцій. Дякую тренерам збірної, підказали масу нюансів, про які я раніше не чув.

Їхати на чемпіонат Європи я планував ще навесні, квитки були куплені ще в травні, але, як відомо, не було можливості через пандемію провести Чемпіонат Європи ні навесні, ні влітку.

Я цілеспрямовано готувався на весну, а виступати восені навіть не планував. Рішення готуватися і виступати на змаганнях у вересні були спонтанними.

Так вийшло, що це перший сезон до якого я готувався з тренером і в новій для себе дисципліні. Вадим Василевський вклав свої знання і досвід в дану форму, за що я йому дуже вдячний.

У планах продовжувати виступи на міжнародній сцені».

 1