• Слайд 1
 
interatletika.com




Анна Душенко: «Їхала на Чемпіонат Європи з однією метою - стати першою!»

Дебютувати в змагальному спорті на Чемпіонаті Європи і вибороти «золото» - це казка, яку втілили в реальність харків'янка Анна Душенко та її тренер Віктор Кожушко.

Анна 20 вересня на іспанській сцені здобула перемогу на Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу в категорії фітнес-бікіні до 169 см.

Деякими фактами своєї чемпіонської історії та планами на майбутнє Анна Душенко поділилася з пресслужбою ФББУ.

Анна Душенко, чемпіонка Європи 2020 року:

«Зі своїм тренером Віктором Вікторовичем Кожушком я познайомилася рік тому. Прийшла тренуватися до нього з метою підготувати форму і взяти участь в змаганнях. Вирішили готуватися на весну 2020 року, але, на жаль, через епідеміологічну ситуацію в Україні та світі, підготовка плавно перейшла на осінь.

Одне з найпрестижніших змагань у бодібілдингу - Чемпіонат Європи, і саме цей турнір став дебютним у моїй кар'єрі. Я отримала стільки емоцій від виступу в Санта-Сусанні, просто не передати словами! Це були мої перші змагання. Я їхала на Чемпіонат Європи з однією метою - стати першою. Я рада, що у нас з моїм тренером вийшло зробити хорошу конкурентну форму.

 Моя підготовка проходить в комфортному режимі завдяки величезному багажу знань і досвіду Віктора Вікторовича. Спасибі йому величезне за увагу, допомогу і підтримку!

Ми в цьому сезоні плануємо ще два старти - Чемпіонат України та Чемпіонат світу. Працюємо над помилками, покращуємо форму і йдемо далі».

1