• Слайд 1
 
interatletika.com




ЗБІРНУ КОМАНДУ УКРАЇНИ З БОДІБІЛДИНГУ ПРОПУСТИЛИ НА ТЕРИТОРІЮ ІСПАНІЇ!

Офіційна делегація національної збірної команди України з бодібілдингу, яка прибула вранці 16 вересня авіарейсом з Києва до Барселони, після шістнадцятигодинного очікування в аеропорту пропущена у повному складі на територію Іспанії і зможе взяти участь у Чемпіонаті Європи.
Всі необхідні документи для перетину іспанського кордону та участі у Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу, який приймає місто Санта-Сусанна з 16 до 21 вересня 2020 року, члени української спортивної делегації мали на руках, але, з невідомих причин, були затримані в аеропорту Барселони.
Завдячуючи особистому втручанню у ситуацію міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта, заступників міністра молоді та спорту України Матвія Бідного та Валерія Жалдака, питання щодо пропуску офіційної делегації збірної команди України з бодібілдингу на територію Іспанії було вирішено позитивно на урядовому рівні.
У розмові з керівниками делегації збірної команди України з бодібілдингу, яка прибула до Іспанії, Вадим Гутцайт наголосив: «Українські спортсмени та тренери у будь-якій точці світу знаходяться під захистом Міністерства молоді та спорту України і завжди отримають нашу максимальну підтримку та допомогу».
Зі свого боку, надав українській делегації необхідну допомогу президент Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу Рафаель Сантоха.
ФББУ вдячна Міністерству молоді та спорту України, Міжнародній федерації бодібілдингу та фітнесу за результативні дії щодо пропуску збірної України на територію Іспанії для участі у континентальному чемпіонаті!

1