• Слайд 1
 
interatletika.com




Відкрив свої двері для відвідувачів фітнес-клуб «InterFit» на Печерську

У минулий вікенд відбулося відкриття фітнес-клубу популярної мережі «InterFit» в Печерському районі Києва.

633 метри простору для розвитку і вдосконалення краси тіла урочисто відкрили призер Олімпійських ігор Олександр Крикун, співвласник мережі «InterFit» Олександр Медовий, генеральний директор мережі клубів «InterFit» Сергій Домрачев і директор «InterFit» на Печерську Антон Крикун.

Прийшли на свято в місце з неповторною атмосферою члени великої та дружної тренерської команди професіоналів «InterFit»: переможець Всесвітніх ігор з джиу-джитсу і Чемпіон Європи з фітнесу Іван Настенко, чемпіон світу серед професіоналів у категорії менс фізик Дмитро Горобець, чемпіон Європи з фітнесу Сергій Гордєєв, чемпіон Європи з класичного бодібілдингу Олександр Кислий, фіналістка чемпіонату Європи з фітнесу Світлана Ісакова та багато інших.

У «InterFit» на Печерську чекає клієнтів досконалість у всіх деталях: унікальне обладнання, інноваційні технології, індивідуальний підхід - для будь-якого рівня підготовки і результативних занять фітнесом.
Важливо, що у новому клубі мережі «InterFit» на Печерську працює кваліфікований лікар, який в разі травми або поганого самопочуття надасть необхідну допомогу. До послуг клієнтів надається зал для проведення семінарів, бар і два масажних кабінети.

«InterFit» працює для тих, хто не мислить себе без фітнесу, розуміє важливість принципів правильного способу життя і прагне завжди залишатися активними.

У фітнес-клубі «InterFit» на Печерську чекають гостей
Пн-Пт з 07:00 до 22:00
Сб-Нд з 09:00 до21:00.

Адреса клубу: м. Київ, вул.Євгена Коновальця, 32Б
098-242-17-17
 Не зволікай, а до клубу «InterFit» на Печерську завітай!

1