• Слайд 1
 
interatletika.com




В Києві пройшов відбір спортсменів для участі у міжнародних змаганнях з бодібілдингу

Першою зустріччю спортсменів та тренерів ФББУ після тривалої перерви став відбірковий захід спортсменів для участі у міжнародних турнірах IFBB, який гостинно у своїх стінах 29 серпня прийняв столичний фітнес-клуб «Interfit» на Печерську (вул.Євгена Коновальця, 32Б). До речі, незабаром відбудеться урочисте відкриття цього клубу і можна встигнути придбати зі знижкою абонементи (деталі 098-242-17-17).

Традиційно на початку відбору з вітальним слов до всіх учасників звернувся президент ФББУ Ігор Делієв та розповів про особливості змагальної осіні 2020 року у бодібілдингу.
Ігор Делієв також виконав приємну місію вручення пеляді атлетів ФББУ посвідчень майстрів спорту України з бодібілдингу.
До речі, цьогорічний відбір - десятий за ліком подібний захід організований ФББУ перед осіннім змагальним сезоном. Десять років поспіль тренерська рада федерації збирається у Києві і обирає кращих з кращих серед претендентів на участь у найпрестижніших змаганнях IFBB. Фахівці національної федерації спілкуються з атлетами, надають цінні поради та настанови, що стосуються форми, позингу, довільних програм, дієти, тренувань…
Цьогоріч спортсмени з різних куточків України могли отримати пораду від головного тренера збірної України Віталія Талавери;
членів тренерського комітету ФББУ: Вадима Василевського, Дмитра Горобця, Олексія Меркушева, Наталії Дічковської, Оксани та Антоніни Оробець;
титулованих атлетів та тренерів ФББУ: Марини Оборської, Кристини Короткої, Ольги Кулінич, Ірини Делієвої, Станіслава Візенгера, Юліїї Гладкої, Олександра Кислого.
Серед тих, хто претендує на місце у складі збірної команди України були як ті, хто вперше отримав схвальне рішення тренерської ради ФББУ і восени буде дебютувати на турнірах Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу, так і відомі спортсмени, такі як Марія Бурлака, Вероніка Посенко, Маргарита Дорошенко, Вікторія Щербакова, Марина Мельченко, Олександра Суманєєва, Євгенія Самойлова, Юрій Зимогляд, Юрій Гайдук, Артем Ткач, Дмитро Марченко, Андрій Могер, Сергій Ткаченко та інші.

Склад збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу (15-21.09.2020, м. Санта-Сусанна, Іспанія) та турнірах IFBB серії «Diamond Cup» буде опіблікований на інформаційних ресурсах ФББУ найближчим часом.

Вашій увазі фотозвіт пресслужби ФББУ з відбору спортсменів для участі у міжнародних змаганнях з бодібілдингу (для збільшення та перегляду фото натискайте на зображення).

Партнер фотозвіту - компанія BELOK.UA