• Слайд 1
 
interatletika.com




Сьогодні в Харкові в фітнес-клубі «Металіст» пройшли збори атлетів з бодібілдингу та фітнесу Східного регіону України. Збори організовував і проводив голова ХОФБФ Віктор Кожушко.

На зустріч були запрошені:

Віталій Сергійович Талавера, віцепрезидент Національної федерації бодібілдингу України, головний тренер збірної команди України ФББУ.

Вадим Сергійович Василевський, тренер збірної команди України за напрямками: класичний бодібілдинг, класик фізик, чоловічий фітнес, змішані пари.

Віталій Сергійович Талавера:

«Дякую голові ХОФБФ Віктору Кожушко за прекрасну організацію зборів і запрошення. Приємно бачити, що не дивлячись на пандемію, робота зі спортсменами на місці ведеться продуктивно. І Харків в цьому сезоні покаже гідних атлетів.

Звичайно всі хотіли почути відповідь на один найважливіший питання «а чи будуть міжнародні змагання?».

Я, як і будь-який офіційний представник ФББУ, можу з точністю стверджувати, що міжнародні змагання заявлені, вони є в календарі IFBB. Але чи зможуть українські атлети їх відвідати, які будуть виставлені умови для в'їзду, буде відомо безпосередньо ближче до дат проведення змагань і повністю залежить від ситуації з COVID -19, як в Україні, так і приймаючій країні.

На сьогоднішній зустрічі, атлети отримали рекомендації по підготовці, позингу і довільній програмі.

А вже через два тижні, в столиці, спортсмени, які планують поїздку на чемпіонат Європи пройдуть відбір і отримають рекомендації від тренерів за напрямками».

1

2

3

5