• Слайд 1
 
interatletika.com




С͟ь͟о͟г͟о͟д͟н͟і͟ ͟в͟і͟д͟б͟у͟л͟и͟с͟ь͟ ͟з͟б͟о͟р͟и͟ ͟с͟п͟о͟р͟т͟с͟м͟е͟н͟і͟в͟ ͟Ф͟е͟д͟е͟р͟а͟ц͟і͟ї͟ ͟б͟о͟д͟і͟б͟і͟л͟д͟и͟н͟г͟у͟ ͟т͟а͟ ͟ф͟і͟т͟н͟е͟с͟у͟ ͟К͟и͟є͟в͟а


8 серпня у столичній фітнес-студії «New Gym» пройшли збори спортсменів Федерації бодібілдингу та фітнесу Києва. Перед початком заходу перед присутніми виступив президент ФБФК Олег Чернієвський. Спортсмени та тренери обговорили з керівництвом ФБФК плани на найближче спортивне майбутнє та більшу частину часу зборів приділили увагу удосконаленню позування.
Практичну частину зборів провели Ірина Лучишина, майстер спорту України з бодібілдингу, чемпіонка України з фітнес-бікіні, призерка міжнародного турніру «IFBB Diamond Cup Ostrava» з фітнес-бікіні, член тренерського комітету ФББУ, головний тренер жіночої збірної ФБФК та Станіслав Візенгер, майстер спорту України міжнародного класу з бодібілдингу, призер чемпіонату світу та чемпіон Європи з класичного бодібілдингу.
«Розібрали сьогодні детально зі спортсменами правила змагань у різних дисциплінах бодібілдингу. Дуже класно відпрацювали позинг. Замотивувались на сезон і будемо продовжувати працювати далі», - прокоментувала для пресслужби ФББУ сьогоднішній захід Ірина Лучишина.

1

2


3


4


5

1