• Слайд 1
 
interatletika.com




Ірина Делієва провела майстер-клас з позингу у Одесі

У Південній Пальмірі 2 серпня черговий майстер-клас з позингу провела суддя міжнародної категорії IFBB рівня «А» Ірина Делієва. Учасниками майстер-класу досвідченого фахівця, який пройшов у фітнес-клубі «Ріо», стали спортсмени категорій фітнес-бікіні, велнес-фітнес, менс фізик з Вінницької, Одеської області і навіть Великої Британії.

Пресслужба ФББУ попросила Ірину Делієву прокоментувати сьогоднішню подію.

Ірина Делієва:
«Серію майстер-класів, які ми з колегами проводимо у різних регіонах України, сьогодні продовжив захід у Одесі. Ми зробили висновки, виходячи із досвіду організації майстер-класів, і тепер обмежуємо кількість учасників практичних занять, щоб приділити максимум уваги і якісно попрацювати з кожним спортсменом.
Під час роботи з атлетами я завжди роблю акцент на тому, що позинг – це не тільки чотири обов'язкових оберти, а вміння володіти своїм тілом і подати себе під час виступу на змагальній сцені. Треба постійно працювати над вище вказаним. За підсумками майстер-класу в Одесі відзначу прогрес у позуванні досвідчених спортсменів: Анастасії Гайдаржи (велнес фітнес), Анни Петровської (фітнес-бікіні), Іллі Карпенка (менс-фізик). Дуже добре попрацювали і з тими, хто робить перші кроки у спорті».

1