• Слайд 1
 
interatletika.com




Маргарита Дорошенко: «Спорт - сенс мого життя!»

На змагальній сцені понад два роки ми не бачили виступи майстра спорту України, чемпіонки та володарки Кубку України, призерки міжнародного турніру «World Ladies Cup» з фітнесу Маргарити Дорошенко. Але, декілька днів тому, у соц. мережі Маргарита опублікувала спільну світлину з особистим тренером Віталієм Талаверою з тренування з підписом «Спасибі моєму тренеру за віру в мене!». Цю інформацію важко сприйняти двозначно – Маргарита повертається до активних виступів. Пресслужба ФББУ зв’язалась зі спортсменкою та розпитала про причини тривалої перерви у виступах, про те, як провела карантин, та, звичайно, про змагальні плани.

Маргарита Дорошенко, майстер спорту України:

«Два з половиною роки тому у мене стався розрив меніска. Відновлення після травми було дуже довгим, але я дуже хочу повернутися в спорт і це обов'язково станеться. Спорт - сенс мого життя!

 За час карантину у мене багато що змінилося. Я підписала контракт з брендом спортивного харчування «Weider», активно співпрацюю зі спортивними організаціями та федераціями. Головне - я провела карантин в підготовці до змагань. Тренуюся щодня. Намагаюся присвячувати кожну вільну хвилину своїм тренуванням. Мій тренер, Віталій Сергійович Талавера, сильно вірить в мене і дуже допомагає, і я за це дуже йому вдячна.

Мотивувала мене і член тренерського комітету ФББУ, яка відповідає за жіночий фітнес, Оксана Оробець, сказавши, що розглядає мене як кандидата до складу збірної України для участі в чемпіонатах світу і Європи. Моя мотивація при підготовці до осіннього сезону 2020 року зашкалює.

Я зроблю все можливе і неможливе, щоб показати в цьому сезоні якісні форму і довільну програму.  Дуже хочу, щоб тренер мною пишався!»

1