• Слайд 1
 
interatletika.com




Кабінет Міністрів України призначив Матвія Вікторовича Бідного заступником Міністра молоді та спорту України.

Відповідне розпорядження за № 857-р було ухвалено на засіданні Уряду 15 липня 2020 року. Відтак Матвій Бідний буде координувати роботу з розвитку неолімпійських видів спорту.

Матвій Бідний з 2016 року очолював Департамент фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту.

Нагадаємо, що Матвій Бідний – віцечемпіон світу з бодібілдингу серед юніорів 2000 року. У 2019 році Матвію Бідному було присвоєне почесне  звання "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України".

Команда ФББУ пишається тим, що представник бодібілдингу є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов'язків, і ми високо цінуємо значний внесок Матвія Вікторовича Бідного у розвиток вітчизняного спорту.

Матвію Вікторовичу, вітаємо з призначенням  на посаду заступника Міністра молоді та спорту України!  Переконані, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант і організаторські здібності дозволять домогтися значних досягнень на відповідальній посаді.

1