• Слайд 1
 
interatletika.com




Роман Домін: «Моє кредо - ніколи не здаватися!»

Автором одного з медальних успіхів спортсменів ФББУ на е-Чемпіонаті Європи з бодібілдингу та фітнесу, який завершився 28 червня, став Роман Домін. Вихованець Адама Козири виборов бронзу змагань у відкритій категорії менс фізик. Пресслужба ФББУ розпитала Романа про досвід участі в онлайн-змаганнях, попросила порівняти е-конкурс IFBB з е-Чемпіонатом Європи та розповісти про спортивне минуле та плани на майбутнє.
 
Роман Домін, бронзовий призер е-Чемпіонату Європи:
«Готувався до першого весняного сезону змагань з бодібілдингу. Було заплановано виступ на п'яти національних турнірах і одному міжнародному змаганні. Але, ми вже знаємо, що вийшло, як вийшло, через пандемію.

Другий рік тренуюся під керівництвом Адама Козири. Саме Адам і готував мене до міжнародних онлайн-турнірів. У минулому я займався боротьбою і останнім часом займаюся марафонним плаванням.

Так як моє кредо життя - ніколи не здаватися, а форма вже була готова, то вирішив взяти участь без роздумів в онлайн-турнірах з бодібілдингу: е-конкурсі IFBB і е-Чемпіонаті Європи. Звичайно, перший e-конкурс, де оцінювали спортсменів глядачі - це сміх.

Е-Чемпіонат Європи пройшов на більш високому рівні організації та судили спортсменів судді міжнародної категорії з різних країн. Звичайно, радий успіху на е-Чемпіонаті Європи. Будемо закріплювати результат на справжніх змаганнях з живою конкуренцією. Планую вийти на змагальну сцену навесні 2021 року».

 1