• Слайд 1
 
interatletika.com




Четвертий тур «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ». Запитання від Юлії Шикули

ФББУ продовжує серед підписників аккаунта федерації в соціальній мережі «Інстаграм» @fbbuofficial проводити цікаву вікторину, в якій свої запитання знавцям бодібілдингу задають чемпіони.

Від чемпіона - запитання. Від вас - правильна відповідь.

Від федерації і наших партнерів - призи.

У четвертом турі «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ», який буде проводитися з 18 червня по 28 червня 2020 року, запитання задає Юлія Шикула – майстер спорту України міжнародного класу з бодібілдингу, чемпіонка світу 2019 року з бодіфітнесу, переможниця міжнародного турніру «Арнольд Класик Європа» 2019 року з бодіфітнесу і звучить воно так:

Яким видом легкої атлетики я раніше займалась?

Варіанти відповідей: 1) спринт (біг на короткі дистанції) ; 2) стрибки у довжину; 3) стрибки у висоту
4) штовхання ядра.
Приз за перемогу в четвертому турі надала компанія MST - @mst_distributor – MST BCAA Zero.

MST Nutrition BCAA Zero - нова амінокислотна добавка на основі найбільш цінних для спортсменів амінокислот ВСАА. Її ключовими особливостями є відсутність цукру та інших вуглеводів, приємний смак, швидка розчинність і висока ефективність. Продукт рекомендований не тільки професійним спортсменам і атлетам-любителям, а й активним людям, охочим забезпечити свої м'язи якісними поживними речовинами.

Умови «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» досить прості, і нашим підписникам буде не складно їх виконати.

Умови:

* Необхідно бути підписником аккаунта федерації в соціальній мережі «Інстаграм» - @fbbuofficial та акаунта компанії MST NUTRITION - @mst_distributor

* Поставити «лайк» посту із запитанням четвертого туру «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ»

* Відповісти правильно на запитання, залишивши коментар під постом «ВІКТОРИНИ ЧЕМПІОНІВ ФББУ» на @fbbuofficial .

Оргкомітет розіграє приз серед учасників, які виконали всі умови конкурсу, шляхом жеребкування за допомогою сервісу random.org 29 червня 2020 року.

Успіхів!

#фббу #fbbu

1