• Слайд 1
 
interatletika.com




Вікторія Погрібняк: «Будемо сподіватися, що коронавірус перестане ускладнювати нам життя»

Чого не вистачає онлайн-змаганням на думку дівчини з афіши першого е-Чемпіонату Європи з бодібілдингу та фітнесу? Чи може стати форма кращою за час карантину у чемпіонки світу? Відповіді на ці запитання ви дізнаєтесь прочитавши інтерв’ю з Вікторією Погрібняк - майстром спорту України міжнародного класу, дворазовою чемпіонкою світу, дворазовою абсолютною чемпіонкою Європи, переможницею «Арнольд Класик Європа» та багатьох турнірів IFBB у «вуменс фізик», віцечемпіонкою світу з бодібілдингу у змаганнях змішаних пар Вікторію Погрібняк.

ФББУ: - Вікторіє, як проводите карантин? Як підтримуєте форму?

Вікторія Погрібняк: - Карантин карантином, а тренування ніхто не відміняв! Було дуже незвично перебудуватися на домашній режим тренувань. Адже протягом семи років тренажерна зала була невід'ємною частиною життя. Під час карантину я дотримувалася свого режиму використовуючи штангу, гантелі і все, що вийшло дістати зі старих запасів, що передалися мені у спадок від тата. Тато раніше активно тренувався і зберіг весь інвентар. Також була можливість використовувати турнік і бруси. Я хочу сказати, що форма стала навіть кращою ніж до карантину і зміна режиму тренувань пішла на користь.

ФББУ: - Наскільки обмеження пов'язані з пандемією змінили ваші спортивні плани?

Вікторія Погрібняк: - Були плани в цьому році підготувати форму на вересень і почати виступи з турніру «Арнольд Класик Європа»... Хоч календар змагань трохи змінився, думаю, мої плани залишаються в силі і покажу форму на турнірах восени. Будемо сподіватися, що коронавірус перестане ускладнювати нам життя і все налагодиться.

ФББУ: - Ваше фото можна побачити на афіші першого е-Чемпіонату Європи з бодібілдингу та фітнесу. А як ви ставитеся до проведення онлайн-змагань?

Вікторія Погрібняк: - З приводу онлайн-турнірів хочу сказати, що особисто для мене, важливо відчути атмосферу змагань в режимі реального часу. Я вважаю, що передати свою харизму, енергетику, настрій, показати свою форму і якість можна максимально ефективно в умовах, коли всі атлети рівні і стоять на сцені реальних змагань, відчуваючи професійні погляди суддів. В цей момент ти відчуваєш, що повинен максимально зібратися, відпрацювати на всі 100% і гідно продемонструвати форму, зачарувати зал і суддів. Атлетам, які братимуть участь в онлайн-турнірах з бодібілдингу хочу побажати удачі!

1