• Слайд 1
 
interatletika.com




Тема тижня: «Онлайн-турніри з бодібілдингу». Думка Олександри Суманєєвої

Своє ставлення до проведення онлайн-змагань з бодібілдингу сьогодні висловила
Олександра Суманєєва – майстер спорту України міжнародного класу, віцечемпіонка Європи 2019 року серед жінок з фітнес-бікіні, бронзова призерка Чемпіонату Європи серед юніорок 2019 року з фітнес-бікіні, переможниця та призерка міжнародних турнірів з фітнес-бікіні «IFBB Nafplio Classic», «IFBB Diamond Cup Warsaw Fiwe», «IFBB Sweden Grand Prix», «IFBB Diamond Cup Romania», «IFBB Diamond Cup Budapest».

Олександра Суманєєва:

«Онлайн змагання - це цікава альтернатива для тих, хто готувався на весняний сезон і вже знаходиться в формі. Зусилля прикладені, форму десь показати хочеться. До того ж є шанс виграти якісь гроші. А найголовніше, на мій погляд - це отримання нового досвіду. Конкурси в будь-якому випадку приносять емоції. Але цілеспрямовано сушитися кілька місяців заради онлайн змагання я б не стала. Тому що, крім титулу і декількох сотень доларів, від змагань хочеться отримувати адреналін. Важливу роль особисто для мене відіграє контакт очей з суддями - це незабутньо! Так само жива взаємодія з конкурентками.

У спорті важливе вміння показати себе в моменті, зібратися тут і зараз! Саме це визначає справжнього чемпіона! А не кадр знятий з невідомо якого дубля!

А як же підводка до певної дати? «Ай, сьогодні форма не дуже, зніму відео завтра».

І світло! У змаганнях на сцені в усіх учасників рівні умови!

А в онлайн змаганнях велику роль буде грати не форма спортсмена, а вміння правильно виставляти світло. Це не зовсім чесно на мій погляд».

 1