• Слайд 1
 
interatletika.com




Тема тижня: «Онлайн-турніри з бодібілдингу». Думка Андрія Кухарчука

Проведення онлайн-змагань з бодібілдингу Міжнародною федерацією бодібілдингу та фітнесу мало кого залишило байдужим, в тому числі і фахівців ФББУ. Ми продовжуємо обговорювати з експертами тему проведення турнірів в мережі Інтернет. Сьогодні свою думку висловить Андрій Кухарчук - заслужений майстер спорту України з бодібілдингу, Elite Pro спортсмен, призер чемпіонату Європи 2008 року, дворазовий чемпіон Європи 2009,2013 років, призер чемпіонату світу 2013 року (бодібілдинг до 90 кг), чемпіон світу з класичного бодібілдингу 2013 року, срібний призер чемпіонату світу 2014 року (бодібілдинг до 95 кг), абсолютний чемпіон світу з класичного бодібілдингу 2014 року, переможець турніру «Арнольд Класик Європа» (бодібілдинг до 95 кг), чемпіон світу серед змішаних пар 2016 року, срібний призер міжнародного професійного турніру «Elite Pro Nafplio 2018», бронзовий призер міжнародного професійного турніру «Arnold Classic Europe IFBB Elite Pro», член тренерського комітету ФББУ.

Андрій Кухарчук:

«Ставлення до онлайн-турнірів з бодібілдингу неоднозначне. Якщо як челлендж - ок. Але не як альтернатива змагань бо, зрозуміло, що порівнювати атлетів по відео - справа невдячна. Не кажучи вже про такі нюанси як ракурс, робота оператора, накладення фільтрів на картинку ... Все це перетворює захід у фарс швидше, якщо розглядати онлайн-турніри як заміну безпосередньо змагань.

Якщо розглядати як мотиваційний челлендж - чому б і ні? Але тоді до чого внески за участь? Зробіть участь безкоштовною або за символічну плату. Але це чисто моя думка. На істину не претендую і нікого не засуджую. Брати участь теж не планую в онлайн-турнірах. Хлопцям та дівчатам, які хочуть взяти участь у онлайн-змаганнях бажаю удачі! Головне, щоб все що ви робите було в задоволення!»

1