• Слайд 1
 
interatletika.com




Книги та кіно. Вибір Софії Майбороди

Карантин триває і свої поради як цікаво та з користю провести вільний час підписникам ресурсів ФББУ надають зірки бодібілдингу. Сьогодні радити які фільми подивитись та які книги прочитати буде Софія Майборода – майстер спорту України міжнародного класу з бодібілдингу, віцечемпіонка  світу з фітнес-бікіні 2018 року,  переможниця міжнародного турніру «Diamond Cup Kyiv» 2018 року, срібна призерка міжнародного турніру «IFBB President Santonja's Cup» 2019 року.

Софія Майборода:

«Раджу прочитати книгу Михайла Лабковського про те, як навчитися радіти життю «Хочу і буду. Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливим».

Впевнена багатьом сподобається книга тренера з особистісного зростання зі світовим ім'ям Джона Кехо «Підсвідомості все підвладне».
Рекомендую одну з пізніх новел Івана Тургенєва «Вешние воды».

Три премії «Оскар», дві премії BAFTA, дві номінації на премію «Золотий глобус» - це все про кінодраму режисера Пола Хаггіса «Зіткнення» з Сандрою Буллок, Доном Чідлом та Меттом Діллоном у головних ролях.

Не залишить вас байдужими перегляд містичної драми за однойменним романом Стівена Кінга «Зелена ми́ля» та американської мелодрами «Щоденник пам'яті».

 2