• Слайд 1
 
interatletika.com




Відбувся онлайн-семінар «Антидопінговий контроль у спорті» для спортсменів, тренерів збірної України з бодібілдингу, функціонерів ФББУ

28 квітня 2020 року ФББУ організувала онлайн-семінар «Антидопінговий контроль у спорті» для спортсменів, тренерів збірної України з бодібілдингу та функціонерів ФББУ.
Лектором виступив Олександр Ткачук – головний фахівець Національного антидопінгового центру України, який прочитав під час семінару вісім пізнавальних лекцій на різноманітну тематику. Учасники освітнього заходу дізнались багато інформації з історії допінгу, нормативно-правових основ антидопінгової діяльності. Олександр Ткачук зробив детальний аналіз Забороненого списку 2020 та побічної дії заборонених речовин, покрокового розгляду процесу допінг-контролю, специфіки отримання дозволу на терапевтичне використання та розповів про нюанси подання інформації про місцезнаходження.

Фахівцем НАДЦУ було роз’яснено про субстанції, які знаходиться в моніторингу і як дізнатися чи є заборонені речовини у препараті.

Олександр Ткачук надав вичерпні відповіді на всі запитання учасників онлайн-семінару.
Національна федерація бодібілдингу дякує Олександру Ткачуку та керівництву Національного антидопінгового центру України за сприяння у проведенні онлайн-семінару.

1

2

2


4


5


6


7