• Слайд 1
 
interatletika.com




Книги та кіно. Вибір Юлії Шикули

Сьогодні озвучила кращі видання для прочитання і кращі фільми для перегляду під час карантину Юлія Шикула - чемпіонка світу з бодіфітнесу 2019 року, переможниця міжнародного турніру «Арнольд Класик Європа» з бодіфітнесу 2019 року.

Юлія Шикула:

«Дуже рекомендую книгу Джона Кехо «Підсвідомість може все». Використання величезних резервів, прихованих у підсвідомості кожної людини, дозволяє вирішувати найскладніші повсякденні проблеми, коли логіка виявляється безсилою. Розроблена автором цієї книги програма допоможе активізувати безмежні ресурси власного головного мозку, щоб змінити своє життя на краще раз і назавжди.

Щоб підготувати себе до досягнення кращих результатів, треба навчитись думати, відчувати і діяти по-чемпіонськи. Тому рекомендую книгу Джима Афрємова «Розум чемпіонів. Як мислять, тренуються, перемагають великі спортсмени».

Мою увагу привернув мотиваційний фільм «Перетвори мрії в цілі, а цілі в успіх».

Також раджу фільм «Переломний момент», який розповідає про професійних спортсменів, бійців спеціальних підрозділів і інших відомих людей, які досягають успіху на рослинному харчуванні.

Продюсером фільму став відомий сценарист і режисер Джеймс Кемерон,

Сюжет фільму будується навколо Джеймса Уїлкса - елітного тренера спецназу і багаторазового призера змагань UFC, який подорожує по світу в пошуках правди про силу, про білок і м'ясо. У фільмі прогресивні вчені розповідають про новаторські відкриття в області харчування і здоров'я.

У кінострічці також представлені одні з найсильніших, найшвидших і витривалих спортсменів на планеті, включаючи чемпіона Формули-1 Льюїса Хемілтона, топ-тенісиста Новака Джоковича, чемпіона НБА Кріса Пола, колишнього гравця НФЛ Лу Сміта…

Серед тих, хто активно просуває фільм - Арнольд Шварценеггер».

 1