• Слайд 1
 
interatletika.com




Книги та кіно. Вибір Любові Попової

Ми впевнені, що поради чемпіонів ФББУ роблять перебування на карантині цікавішим. Сьогодні своїми рекомендаціями: які книги читати і які фільми подивитися, ділиться Любов Попова - чемпіонка світу з бодібілдингу серед змішаних пар 2019 року, віцечемпіонка світу з вуменс фізик» 2019 року, віцечемпіонка Європи 2019 року в змаганнях змішаних пар і вуменс фізик.

 

Любов Попова:

«Порекомендую книгу Михайла Лубківського про те, як зрозуміти себе, знайти гармонію і навчитися радіти життю «Хочу і буду. Прийняти себе, полюбити життя і стати щасливим».

У моєму списку кращих книг є бестселер про стосунки чоловіка і жінки - «Чоловіки з Марса, жінки з Венери». Ця книга «стала путівником і словником-перекладачем, яка вже допомогла «налагодити контакт» багатьом парам.

Спортсменам сподобається книга Джима Афрємова «Розум чемпіонів. Як мислять, тренуються і перемагають великі спортсмени». Якщо хочете показувати результати як у кращих з кращих, потрібно і думати як вони.

Кіно. Мої пропозиції до перегляду.
«1+1» - зовсім не типова французька драматична комедія, сюжет якої змушує багато про що задуматися. Безумовно, одна з найяскравіших прем'єр, що з'явилися на екранах в 2011 році.

Раджу подивитись «Життя, як воно є» - американську мелодраму 2010 року режисера Грега Берланті.

Не залишать вас байдужими трилер «Законослухняний громадянин» (2009 рік) і «Гладіатор» - історичний художній фільм режисера Рідлі Скотта, який вийшов на екрани 1 травня 2000 року і нагороджений п'ятьма преміями «Оскар».

1