• Слайд 1
 
interatletika.com




Сергій Данілець: «Не втрачаю мотивацію під час карантину»

 Кращий український спортсмен-професіонал Elite Pro в «класик фізик» Сергій Данілець здобув перемогу на п'яти престижних турнірах у 2019 році:

«IFBB Elite Pro Nafplio» (7.04.2019),

«IFBB Elite Pro Malta» (20.04.2019),

«IFBB Elite Pro Arnold Classic South Africa» (18.05.2019),

«IFBB Elite Pro Nafplio Classic» (08.09.2019).

«Arnold Classic Europe IFBB Elite Pro Show 2019» (21.09.2019).

На головному старті року - Чемпіонаті світу серед професіоналів Elite Pro в іспанській Таррагоні (2.11.2019) Сергій фінішував за крок від призової трійки.

Харківський атлет розповів пресслужбі ФББУ про вплив карантину на його плани, мотивацію і про те, чи стало після найуспішнішого в його кар'єрі сезону більше спонсорських контрактів.

 

Сергій Данілець:

«Як правило, ситуація з карантином заважає абсолютно всім. Я б сказав, вона повністю змінила всі плани на поточний рік. Спортсмени важко сприйняли вимушений захід - скасування всіх змагань навесні через пандемію. Все ж буду сподіватися, що восени все стабілізується і вдасться повторити успіх на «Arnold Classic Europe», а також виправити свою помилку на Чемпіонаті світу Elite Pro.

І само собою, як тренеру, мені хотілося б підготувати більше чемпіонів цієї осені. Можна сприймати карантин, як додатковий час. З цією думкою простіше готуватися до змагань і не втрачати мотивацію в скрутну хвилину.

Спонсорських контрактів не додалося, адже спонсорам, насамперед, цікаві не перемоги, а медійність - це ні для кого не секрет. Збираюся зайнятися роботою саме в цьому плані, а не тільки готуватися до турнірів. Такі реалії, просто робити форму - абсолютно недостатньо».

 

1