• Слайд 1
 
interatletika.com




Книги, кіно та серіали. Вибір Тетяни Долгокір


Експерти ФББУ продовжують любителям бодібілдингу розповідати про свої вподобання серед витворів кіномистецтва та у світі книг. Сьогодні допоможе своїми  порадами цікаво та з захопленням провести вільний час під час карантину Тетяна Долгокір – суддя міжнародної категорії IFBB, багаторічний генеральний секретар ФББУ та член комітету з фітнесу EBFF.


Тетяна Долгокір:

Книги:

1. Книги Ельчина Сафарлі - мені здається будь-яка книга цього азербайджанського письменника буде «смачною», особливо в цей час «усамітнення». Але головне - це талант автора з величезним вмінням проникливо описувати таке почуття як кохання.

2. «Хлопчик. Розповіді про дитинство» Роальд Даль - автобіографія чудового англійського дитячого письменника. Легка для читання історія дитинства, сім'ї, шкільних років письменника.

3. Детективи Дороті Сейерс - що може бути більш позитивним, ніж детектив, коли ти вже наперед знаєш, що злочин буде розкрито. Не дуже знаменита у нас, але при цьому не менш талановита англійська письменниця детективів, з головою занурить вас в британське життя 30-х років минулого століття.

Фільми:

1. Зелена книга «Green Book» - три «Оскара», розкішна гра Вігго Мортенсона і Махершала Алі, фільм заснований на реальних подіях про подорож афро-американського піаніста-віртуоза та його водія по південних штатах Америки в 1962 році. Історія неймовірної дружби двох абсолютно різних людей.

2. Ножі наголо «Knives Out» - захоплююча кримінальна комедія, незвичайний Деніел Крейг, «багатий» список акторів.

3. Будь-який фільм з чудовою Одрі Хепберн. Завжди красиво, завжди вишукано, завжди шикарно, завжди стильно.

Серіали:

1. «Як уникнути покарання за вбивство» - крутий серіал з закрученим сюжетом про групу амбітних студентів-юристів і їх блискучого і загадкового професора у виконанні неповторної Віоли Девіс.

2. «The Royal House of Windsor» - телевізійний цикл передач для шанувальників британської монаршої династії.

3. «Крізь простір і час з Морганом Фріменом» - науково-популярний серіал досліджує найглибші таємниці існування і світобудови. Бонус - чудовий Морган Фрімен».

1