• Слайд 1
 
interatletika.com




Рафаель Сантоха: «IFBB зосередилась на можливому поновленні змагань у червні»

Президент ФББУ Ігор Делієв сьогодні отримав листа від президента IFBB Рафаеля Сантохи, у тексті якого керівник Міжнародної федерації розповів про вплив пандемії коронавірусу на світ, суспільство, на діяльність IFBB. Доктор Рафаель Сантоха висловив впевненість, що суспільство переможе вірус і вказав на те, що IFBB зосередилась на можливому поновленні змагань у червні. Президент IFBB зазначив, що вище вказані сподівання - це гнучкий критерій ситуації. Періодично IFBB буде оцінювати ситуацію для того, щоб скоригувати міжнародний календар змагань. На початку травня IFBB повідомить, чи будуть переноситись червневі змагання на липень або все відбуватиметься за попереднім планом.

Нижче публікуємо оригінал тексту листа.

«Шановний Президенте, дорогий друже!

 

Сподіваюсь, що у вас, у членів вашої національної федерації та у ваших сімей все добре, і ви всі здорові.

Пандемія коронавірусу впливає на весь світ, приносячи біль, людські втрати, скорботу та невпевненість, і ми просто сподіваємось, що незабаром вона пройде з, наскільки це можливо, меншою шкодою.

Ця ситуація впливає на наше життя, роботу та, очевидно, на наші спортивні програми.

Вірус створює вагання та невпевненість у тому, як планувати роботу нашій спортивній організації.

Звичайно, під час пандемії пріоритетним є дотримання національних норм, передбачених нашими органами влади та охорони здоров’я, які є найважливішими аспектами безпеки та здоров'я наших спортсменів, функціонерів та всіх любителів спорту.

Будьте впевнені, все суспільство разом! Ми переможемо вірус! Ми повинні бути готові, як тільки це станеться, розпочати наші спортивні програми.

Знову ж таки, ми не знаємо, скільки часу це займе. Ми усвідомлюємо, що деякі спортсмени можуть опинитися в ситуації, коли буде важко тренуватись та дотримуватись дієти, але ми також знаємо, що багато спортсменів тренуються і з нетерпінням чекають можливості розпочати сезон.

Після ретельної оцінки ситуації IFBB вирішила зосередити увагу на можливому поновленні змагань у червні.

Періодично IFBB буде оцінювати ситуацію для того, щоб скоригувати міжнародний календар змагань. На початку травня IFBB повідомить, чи будуть переноситись червневі змагання на липень або все відбуватиметься за попереднім планом.
 Такий підхід дозволить нам бути в курсі всіх змін та активно працювати.

Ми знаємо, що це не звичайний спосіб планування календаря заходів, але ми вважаємо, що, можливо, краще відкладати заходи на невеликий термін, за необхідності, замість того, щоб відкладати турніри на тривалий час.
Використовуючи обраний шлях планування  IFBB може гарантувати, що після завершення пандемії буде план заходів для наших спортсменів. Таким чином ми сподіваємось уникнути незручного вакууму в календарі змагань, який може принести користь тільки для незатверджених IFBB турнірів.

Ми є солідною і добре узгодженою міжнародною організацією, що має засоби вільного спілкування між функціонерами, з нашими спортсменами та з шанувальниками виду спорту.

Як завжди, ми раді поділитися з вами інформацією, що допоможе планувати ваш можливий національний календар заходів.

Чекаємо на новини ваших національних федерацій та коментарі до цього листа.

З нетерпінням чекаю дуже швидкої зустрічі з вами! Бажаю вам здоров’я та енергії!

Дякую за вашу відданість та підтримку нашого спорту!

 

Рафаель Сантоха
Президент IFBB»

1