• Слайд 1
 
interatletika.com




Микита Бондаренко: «В планах знову виступити на чемпіонаті світу і вибороти першість!»

Справжньою сенсацією стали результати виступів на Чемпіонаті України з бодібілдингу 2019 року (26-27.10.2019, м. Київ) юного Микити Бондаренко.

Вісімнадцятирічний бодібілдер з Дніпра не залишив шансів на успіх своїм конкурентам у відкритій категорії класичного бодібілдингу серед юніорів і в категорії «класиків» понад 180 см серед чоловіків. Відзначимо, що на київській сцені Микиті протистояли імениті атлети з досвідом міжнародних виступів.

Очікували любителі бодібілдингу від Микити завоювання медалі на юніорському чемпіонаті світу, але судді вирішили інакше.

Один бал в підсумковому протоколі поступився вихованець Ігоря Кавалера бронзовому призеру на Чемпіонаті світу серед юніорів-2019 (Будапешт, Угорщина, 22-24.11.2019) в категорії «менс класик фізик, юніорі 16-23 роки».

Пресслужба ФББУ зв'язалася з Микитою Бондаренко і попросила коротко проаналізувати минулий спортивний рік і поділитися планами на майбутнє.

Микита Бондаренко, майстер спорту України з бодібілдингу:

«Підготовку ми з моїм тренером Ігорем Кавалером почали ще з осені 2018 року. Готувалися до весняного сезону 2019 року, але через високу завантаженість у навчанні і щільний графік, було прийнято рішення вийти на сцену аж восени 2019 року. Ми не прогадали. Вийшло зробити навіть більше, ніж ми очікували. Але головний старт сезону - Чемпіонат світу серед юніорів, не увінчався успіхом, хоча і форма була показана краща за всю історію моїх виступів.

На даний момент в планах зробити верх тіла більш об'ємним і з новими силами пройтися по сцені, на повні груди вдихнути атмосферу змагань, пережити знову незабутні емоції. Планую знову виступити на чемпіонаті світу і вибороти першість!»

1