• Слайд 1
 
interatletika.com




Підготовка до весняних змагань ФББУ/IFBB відбувається у штатному режимі

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» Міністерство молоді та спорту України видало свій наказ №6 від 12 березня 2020 року.
Вищевказаним наказом Мінмолодьспорту на період з 12 березня по 3 квітня 2020 року:
скасовуються  фізкультурно-оздоровчі заходи, чемпіонати та Кубки України, турніри, матчеві зустрічі з видів спорту серед різних вікових груп крім дорослих з подальшим їх перенесенням на терміни, які будуть додатково встановлені з урахуванням пропозицій відповідних спортивних федерацій;
міжнародні  спортивні заходи та території України проводяться з урахуванням рішень міжнародних спортивних федерацій з видів спорту;
чемпіонати України з видів спорту серед дорослих та міжнародні спортивні заходи на території України дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).
Рекомендується відповідним всеукраїнським спортивним федераціям делегувати національні збірні команди на міжнародні спортивні змагання з урахуванням епідеміологічної ситуації в країні проведення.

Звертаємо увагу, що всі турніри ФББУ і регіональних представництв федерації заплановані починаючи з 5 квітня 2020 року, тобто після завершення карантину і відповідних обмежувальних заходів.
Підготовка функціонерів до проведення змагань різного рівня з бодібілдингу на території України проходить у штатному режимі. Продовжують активно готуватись до участі у турнірах і чемпіонатах атлети.
Також повідомляємо, що не надходило жодних повідомлень від Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу та Європейської федерації бодібілдингу та фітнесу про скасування головного старту змагальної весни – Чемпіонату Європи з бодібілдингу та фітнесу проведення якого заплановано з 6 по 11 травня 2020 року у м. Санта-Сусанна, Іспанія.

1