• Слайд 1
 
interatletika.com




Юрій Гайдук: «Є над чим працювати і є куди рости!»

Кращий спортсмен України в класичному бодібілдингу за підсумками 2019-го року Юрій Гайдук до свого активу в минулому році записав перемогу на Кубку світу і ряд медальних успіхів на національних турнірах. Своїми враженнями про найуспішніший сезон в своїй кар'єрі і планами на найближче спортивне майбутнє атлет з Миколаєва поділився з читачами інформаційних ресурсів ФББУ.

Юрій Гайдук, переможець Кубка світу:

«2019-й рік звичайно ж, не зустрів мене з розпростертими обіймами. Я відчайдушно підводив форму, але результат на турнірах не перевищував третього місця. Третє місце на Кубку Києва навесні 2019-го і на Кубку України в місті Рівне дали мені відмінний стусан працювати над собою ще більше, ще сильніше і бути більш дисциплінованим. І тільки Кубок Південного Бугу у Вінниці подарував мені друге місце. «Все йде своєю чергою» - подумав я, і став готуватися на осінь. У гонитві за довгоочікуваним першим місцем я почав восени свої виступи з відкритого чемпіонату рідної Миколаївської області. Ці змагання обдарували мене відмінним бойовим духом. Під чуйним керівництвом тренера Вадима Василевського і озброївшись підтримкою своєї дружини я відправився на Чемпіонат України до Києва. Зайнявши своє, можливо, справедливе друге місце, я рішуче вирішив відправитися на Кубок світу в Іспанію, який проводився в місті Таррагона. В Іспанії мені вдалося не вдарити в бруд обличчям перед усіма, хто вірив в мене і підтримував.

З кубком та золотою медаллю я відправився відпочивати до наступного сезону.

2019-й рік приніс мені два других, два третіх і два перших місця - це все досвід і, думаю, далі буде тільки краще. За підсумками виступів я став переможцем рейтингу ФББУ-2019 з хорошим відривом в номінації «Чоловіки. Класичний бодібілдинг ».

Для мене це тільки початок, мені є над чим працювати і є куди рости. Отже навесні 2020-го року знову в бій. Навесні я готуюся не тільки стати чемпіоном, але і батьком довгоочікуваної дочки. Стимулу йти до перемог більш ніж достатньо. Будемо виправляти помилки і вдосконалюватися».

3