• Слайд 1
 
interatletika.com




Причини, за якими спортсмени повинні прослухати семінар Павла Філлеборна 29 лютого

Спортсмени витрачають час, сили для того, щоб представити на суд глядачів і суддів турнірів з бодібілдингу гідну форму, але займають останні місця лише через те, що неправильно обрали змагальну дисципліну.

Отримав карту Elite Pro, але не знаючи відмінностей між формою любителя і професіонала, поспішив перейти в професійний дивізіон. Результат поспіху - весь час повз фінал.

Ну а скільки розмов ми чуємо про незрозумілі критерії оцінки спортсменів, які постійно змінюються.

Розвіяти всі міфи і сумніви, дізнатися актуальну інформацію про критерії на підставі яких судді оцінюють спортсменів, найбільш важливі відмінності між змагальними дисциплінами бодібілдингу, між спортсменами-любителями і професіоналами спортсмени зможуть 29 лютого 2020 року відвідавши шестигодинний навчальний семінар віцепрезидента IFBB, голови суддівського комітету Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу Павла Філлеборна.

Дата і час проведення семінару: 29 лютого 2020 року, з 13:00 до 19:00

Місце проведення: парково-готельний клуб «Equides», Київська область, с. Лісники, вул. Вишнева, 36.

Після закінчення семінару кожному учаснику буде видано сертифікат встановленого зразка Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу за підписом президента IFBB Рафаеля Сантохі і голови суддівського комітету IFBB Павла Філлеборна.


Вартість участі в семінарі:

при оплаті до 29 лютого 2020 року - 1350 гривень,

при оплаті в день проведення семінару 29 лютого 2020 року - 1600 гривень.

За додатковою інформацією та з питань оплати участі в семінарі звертайтеся до голови технічного комітету ФББУ Сергія Біленка +380660634588

 4