• Слайд 1
 
interatletika.com




Унікальна можливість підвищити кваліфікацію для суддів всіх рівнів на семінарі Павла Філлеборна

29 лютого навчальний семінар в Україні проведе віцепрезидент IFBB, голова суддівського комітету Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу Павел Філлеборн. Для українських суддів з бодібілдингу та фітнесу всіх рівнів з’явилась чудова можливість підвищити свою кваліфікацію не виїжджаючи за кордон. Представники спортивної Феміди зможуть дізнатись від судді №1 IFBB критерії оцінювання спортсменів у всіх дисциплінах бодібілдингу, детальну інформацію про зміни в правилах проведення змагань, які були прийняті останнім часом.
Щоб зберегти або підвищити свій рівень, відповідно до правил IFBB, судді міжнародної категорії мають раз у два роки прослухати суддівський семінар. 29 лютого, після шестигодинного навчального форуму, судді отримають не тільки сертифікат про участь, а й необхідну відмітку до суддівської книжки.
Для тих рефері, хто тільки збирається стати суддею IFBB та обслуговати міжнародні змагання, семінар Павла Філлеборна стане першим кроком на шляху, за яким слідуватиме складання теоретичного іспиту та суддівського тестування на турнірах та чемпіонатах IFBB.

За додатковою інформацією та з питань оплати участі в семінарі звертайтеся до голови технічного комітету ФББУ Сергія Біленка +380660634588

Дата і час проведення семінару: 29 лютого 2020 року, з 13:00 до 19:00

Місце проведення: парково-готельний клуб «Equides», Київська область, с. Лісники, вул. Вишнева, 36.

Вартість участі в семінарі:

при оплаті до 29 лютого 2020 року - 1350 гривень,

при оплаті в день проведення семінару 29 лютого 2020 року - 1600 гривень.

Після закінчення семінару кожному учаснику буде видано сертифікат встановленого зразка Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу за підписом президента IFBB Рафаеля Сантохі і голови суддівського комітету IFBB Павла Філлеборна.

 

4