• Слайд 1
 
interatletika.com




Яромир Маковійчук: «В планах - зробити форму кращою і кайфувати від смаку перемог у Elite Pro!»

В минулому році спортсмен з Дніпра Яромир Маковійчук встиг виступити в трьох дисциплінах бодібілдингу: «менс фізик», «масл менс фізик» і «класик фізик». Весняний сезон 2019 року був ознаменований перемогою на Чемпіонаті Європи в «масл менс фізик». Спортивна осінь запам'ятається Яромиру та шанувальникам українського бодібілдингу здобуттям «золота» на міжнародному турнірі "Diamond Cup Prague" у відкритій категорії «менс класик фізик», яке гарантувало отримання карти професіонала Elite Pro.

Сміливий аналіз осіннього сезону і амбітні плани на 2020-й рік Яромир Маковійчук озвучив пресслужбі ФББУ.

Яромир Маковійчук, Чемпіон Європи, переможець "Diamond Cup Prague":

«Осінь не була багатою на старти, яких було всього два. Я перейшов в нову для себе дисципліну «класик фізик», тому вирішив виступити на Чемпіонаті України, так би мовити, для досвіду. Виступ виявився дуже конкурентним і не легким. Посів третє місце, з чим я не згоден, але суддям видніше.

Ну і головний фокус був на турнір "Diamond Cup Prague" в Чехії. Тут дуже коротка розповідь: приїхав до Праги, зробив вагу, завантажився, вийшов на сцену і порвав всіх. Мета досягнута, завдання виконане. Про карта моя!

Плани на спортивний рік поки що не побудовані. На даний час тренуюся, але підготовку до турнірів ще не почав. А взагалі, плани мої незмінні: зробити форму кращою, ніж була в минулому сезоні і кайфувати від смаку перемог вже в Elite Pro!»

1