• Слайд 1
 
interatletika.com




Катерина Стоянова: «Стати №1 в рейтингу ФББУ дуже приємно і почесно»

«Золото» Чемпіонату Європи, перемоги на турнірах «Арнольд Класик Європа» і «IFBB Diamond Cup Ostrava», бронзові медалі Чемпіонату світу і Кубка світу - такий врожай зібрала в «фітнес-бікіні» на міжнародній сцені в 2019 році чарівна одеситка Катерина Стоянова. Такі результати дозволили вихованці Дмитра Ноябрьова стати в рейтингу ФББУ №1 і потрапити в топ-10 світового рейтингу спортсменів.

Своїми враженнями про минулий спортивний рік, планами на 2020-й рік найкраща спортсменка України в найпопулярнішій жіночій дисципліні бодібілдингу Катерина Стоянова поділилася з читачами ресурсів ФББУ.

Катерина Стоянова, майстер спорту України міжнародного класу:

«2019-й рік дуже був насиченим на події. Було багато стартів і багато перемог, що, звичайно, радувало. На жаль, основний старт - Чемпіонат світу виграти не вийшло, але ми виправимо цю кривизну, сподіваюся. За підсумками року дуже хотілося потрапити в топ-10 світового рейтингу IFBB, що теж вийшло. Навіть уявити не могла раніше, що колись стану №1 в рейтингу ФББУ, але за підсумками 2019 року в першому рядку національного рейтингу спортсменок в «фітнес-бікіні» моє прізвище. Дуже приємно!

Прийняли рішення з тренером, що весняний сезон пропустимо. Потрібно відновитися і відпочити. Що буде далі, покаже час.

Дуже важливим для мене є факт того, що моєї формою і результатами продемонстрованими в минулому році залишилися задоволені тренер Дмитро Ноябрьов і не менш важлива для мене людина Ірина Делієва. Дмитро та Ірина - дві людини, які завжди підтримують і вірять в мене в будь-якій ситуації, навіть коли я в себе не вірю».

1