• Слайд 1
 
interatletika.com




Хто проводитиме навчальний семінар з бодібілдингу 29 лютого в Україні?

Багато любителів спорту перед тим, як відвідати семінар, майстер-клас, лекцію, консультацію того чи іншого фахівця задаються питанням про його досвід та компетентність.
ФББУ анонсувала 29 лютого проведення навчального семінару в Україні Павла Філлеборна.
Так хто ж такий Павел Філлеборн? Чи має він відповідні досвід та кваліфікацію, щоб навчати? Чи стояв коли-небудь на сцені змагань з бодібілдингу у якості атлета? Знає або ні Філлеборн що таке дієта, сушка? Чи має вагомі титули у своєму активі Павел Філлеборн?, - це ті питання які найчастіше надходять до ФББУ у різній формі від тих, хто збирається відвідати в останній день зими 2020 року навчальний семінар польського фахівця.

Запитували – відповідаємо.

Павел Філлеборн народився у 1955 році у польському місті Мінськ-Мазовецькі.
Павел – магістр фізичного виховання. Освіту здобув у Варшавській академії фізичного виховання. Багато років Філлеборн займає посаду голови суддівського комітету Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу (IFBB), є членом виконкому IFBB та віцепрезидентом Європейської федерації бодібілдингу та фітнесу. Павел Філлеборн - сертифікований тренер з бодібілдингу, сертифікований тренер з важкої атлетики та очолює  Федерацію бодібілдингу та фітнесу Польщі.

Павел Філлеборн – срібний призер Чемпіонату Європи з бодібілдингу 1986 року серед чоловіків, фіналіст чемпіонатів світу з бодібілдингу 1986 та 1991 років серед чоловіків, чемпіон світу з бодібілдингу 1991 року серед майстрів. Також Філлеборн є багаторазовим чемпіоном Польщі з бодібілдингу та пауерліфтингу.


Вважаємо, що сумніви стосовно кваліфікації та спортивного досвіду Павла Філлеборна у багатьох зникли. Тож до зустрічі на навчальному семінарі Павла Філлеборна для тренерів, суддів, атлетів, який 29 лютого відбудеться у парково-готельному клубі «Equides» (Київська область, с. Лісники, вул. Вишнева, 36).

 

 

Вартість участі в семінарі:

при оплаті до 29 лютого 2020 року - 1350 гривень,

при оплаті в день проведення семінару 29 лютого 2020 року - 1600 гривень.

За додатковою інформацією та з питань оплати участі в семінарі звертайтеся до голови технічного комітету ФББУ Сергія Біленка +380660634588

Дата і час проведення семінару: 29 лютого 2020 року, з 13:00 до 19:00

Місце проведення: парково-готельний клуб «Equides», Київська область, с. Лісники, вул. Вишнева, 36.

Після закінчення семінару кожному учаснику буде видано сертифікат встановленого зразка Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу за підписом президента IFBB Рафаеля Сантохі і голови суддівського комітету IFBB Павла Філлеборна.

1