• Слайд 1
 
interatletika.com




Віцепрезидент IFBB, голова суддівського комітету IFBB Павел Філлеборн проведе 29 лютого навчальний семінар в Україні

Друзі! В Україну приїжджає віцепрезидент IFBB, голова суддівського комітету Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу Павел Філлеборн для того, щоб провести 29 лютого навчальний семінар для спортсменів, тренерів, суддів, організаторів змагань та всіх, кому не байдужий бодібілдинг.

 

На семінарі, який відбудеться у парково-готельному клубі «Equides» (Київська область, с. Лісники, вул. Вишнева, 36), будуть розібрані критерії суддівства всіх існуючих номінацій бодібілдингу. Павел Філлеборн приділить також увагу під час семінару таким питанням як регламент проведення змагань, обов'язки спортсменів і їх поведінка на сцені.

Польський фахівець відповість на всі питання, що цікавлять слухачів семінару.

Якщо Ви спортсмен, тренер, який готує атлетів для участі в турнірах з бодібілдингу, або суддя, Вам неодмінно треба бути на цьому семінарі! У Вас є унікальна можливість отримати всю необхідну інформацію з перших вуст від фахівця з бодібілдингу №1 в світі!

Павел Філлеборн: «Цей семінар просто необхідний для всіх суддів і тренерів! Але так само він вкрай інформативний і корисний для спортсменів, адже вони повинні чітко розуміти, що ж оцінюється суддями».

 

Після закінчення семінару кожному учаснику буде видано сертифікат встановленого зразка Міжнародної федерації бодібілдингу та фітнесу за підписом президента IFBB Рафаеля Сантохі і голови суддівського комітету IFBB Павла Філлеборна.

 

Вартість участі в семінарі:

при оплаті до 29 лютого 2020 року - 1350 гривень,

при оплаті в день проведення семінару 29 лютого 2020 року - 1600 гривень.

За додатковою інформацією та з питань оплати участі в семінарі звертайтеся до голови технічного комітету ФББУ Сергія Біленка +380660634588

 

Дата і час проведення семінару: 29 лютого 2020 року, з 13:00 до 19:00

Місце проведення: парково-готельний клуб «Equides», Київська область, с. Лісники, вул. Вишнева, 36.

4