• Слайд 1
 
interatletika.com




Вероніка Посенко: «Тренер завжди зрозуміє, скаже правду і ніколи не відвернеться»

Стабільно високі результати протягом 2019-го року демонструвала черкащанка Вероніка Посенко на всеукраїнських та міжнародних змаганнях з фітнесу. Безумовно, головними досягненнями  чарівної вихованки Михайла Кислякова стали бронзові нагороди Чемпіонату світу та Чемпіонату Європи з фітнесу серед юніорів.
Які враження залишив минулий спортивний рік Вероніка Посенко розповіла пресслужбі ФББУ.


Вероніка Посенко:
«У 2019-му році я увірвалась до дорослого спорту, адже у минулому році був перший мій сезон у дорослому фітнесі, але не перший мій сезон на сцені.
Вважаю, що дебют вийшов вдалим. Я здобула у квітні перемогу на Відкритому Кубку Києва (7.04.2019) серед жінок у відкритій категорії фітнесу. Мої емоції після перемоги неможливо було передати словами.

Виступ на Кубку Україні з фітнесу (20-21.04.2019) у Рівному серед жінок теж став «золотим».
Маючи у активі такі результати, було прийнято рішення їхати на Чемпіонат Європи до Іспанії за медаллю.


Іспанія, місто Санта-Сусанна, збірна України у складі 55 спортсменів - це суперова атмосфера! Вечірні перегляди форми кожного спортсмена, допомога, підтримка...

4 травня, в день змагань я відкривала виступ у категорії. Було хвилювання, адже для мене виступ на Чемпіонаті Європи був першим на змаганнях такого рівня. Я в фіналі! Фінішна пряма - вихід на сцену, музика, емоції. БРОНЗА! Цим вдалим результатом я завершила свій весняний сезон.

Попереду була підготовка до осіннього, де самим відповідальним турніром став Чемпіонат світу.

Осінній сезон був складним для мене. Були такі моменти, що хотілось просто опустити руки, але підтримка мого тренера не дала емоціям взяти наді мною владу.


Виступ на Чемпіонаті світу серед юніорів у Будапешті тривав два дні. Вважаю, що конкуренція була на світовому чемпіонаті сильнішою ніж на Чемпіонаті Європи. Але, тим не менш, ми поставили собі за мету – медаль! За підсумками першого змагального дня (23.11.2019) я потрапила до фіналу.

Фінал юніорського Чемпіонату світу відбувся 24 листопада, у мій день народження. Мені здається що енергетично цей день вже був наповненим удачею та впевненістю. Я дуже щаслива що, здобула медаль Чемпіонату світу для збірної України.

Ці всі результати ми здобули за один рік! Далі буде більше...

Хочу дуже подякувати своєму наставнику, тренеру і просто другу Михайлу Кислякову, адже він мене готував до всіх турнірів. Працювати з ним дуже приємно, бо він завжди зрозуміє, скаже правду і ніколи не відвернеться».

 

1