• Слайд 1
 
interatletika.com




Алла Мацегора: «Я зробила все, щоб форма на чемпіонаті світу була ідеальною!»

Прикладом того, що підкорити світову вершину можуть спортсмени в перший рік змагальної кар'єри, є історія спортсменки із Запорізької області Алли Мацегори. Навесні ми вперше побачили Аллу на змагальній сцені всеукраїнських турнірів, а восени на честь її перемоги на Чемпіонаті світу з фітнесу в Братиславі в категорії «бодіфітнес до 168 см» пролунав Державний Гімн України.

Про те, хто наполіг на виступах спортсменки саме в бодіфітнесі, про емоції і результати, які подарував минулий рік і про плани на новий рік Алла Мацегора повідомила прес-службі ФББУ.

 

Алла Мацегора, чемпіонка світу з бодіфітнесу:

«У 2019-му році я зробила перші кроки на сцені. У лютому минулого року я прийняла рішення готуватися до перших у своєму житті змагань. Навесні на турнірах я хотіла виступати в дисципліні «фітнес-бікіні», але, так сталося, що я потрапила на групове позування, яке проводила Ірина Делієва. Під час нашої зустрічі Ірина мені сказала:

«-Аллo, Ви - «бодіфітнес»! Я Вам раджу змінити змагальну дисципліну!»

Спочатку я дуже засмутилася. Переживала дуже. Але все ж вирішила прислухатися і виступати саме в бодіфітнесі. Про прийняте рішення до цього дня не шкодую.

Навесні в Рівному на Кубку України я зайняла четверте місце. Трохи поступалася суперницям. Це підштовхнуло мене працювати в десятки разів більше. У моїй підготовці мені допомагав мій тренер Руслан Баштанник, який як квочка опікав мене.

І вже восени я виборюю своє перше «золото» на Відкритому Чемпіонаті Східного регіону України в Харкові. Потім на чемпіонаті України займаю друге місце. І після цього ми з тренером приймаємо рішення їхати на «світ» до Братислави.

На мій подив, я зовсім не хвилювалась на Чемпіонаті світу. Я виклалася на всі 200% і знала, що зробила все, щоб форма була ідеальною. Тому я насолоджувалася кожною секундою перебуваючи на світовій сцені. І, вуаля - я виборола «золото»! Я була на сьомому небі від щастя. Перший рік виступів на змаганнях і я - чемпіонка світу!

Дуже вдячна Ірині Делієвій за те, що вона помітила мене і порекомендувала обрати бодіфітнес, а я, в свою чергу, прислухалася до думки професіонала.

Тепер попереду Чемпіонат Європи і турнір «Арнольд Класик Європа», на названі змагання і тримаємо курс».

1